Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Boulevard Zuid nieuwsflitsen

In de week na de zomervakantie, op donderdag 6 september, vindt de officiële opening plaats van een aantal toonaangevende bedrijven op Boulevard Zuid (= Beijerlandselaan en Groene Hilledijk).

Nieuwe zaken
Dagelijks bestuurder René Konenberg opent die dag Mairree Beauty Salon, een schoonheid- en lingeriezaak en Schoenwinkel Van Haren.

Verbouwingen
Bij New York Pizza, Kinderspeciaalzaak Pinocchio en Metropool Woninginrichting zijn momenteel verbouwingen aan de gang. Het streven is om ze ook vlak na de zomervakantie te heropenen.

Boulevard Lounge
Direct na de openingen op 6 september vindt vanaf 18.00 uur een Boulevard Lounge plaats met een barbecue. Aanwezig zijn dan wethouder Dominic Schrijer (Werk, sociale Zaken en Grotestedenbeleid) en de voorzitter van de deelgemeente Feijenoord, Dagmar Oudshoorn.

Convenant Boulevardfonds
Tijdens de Lounge wordt het convenant van het Boulevardfonds ondertekend door de deelgemeente Feijenoord, Gemeente Rotterdam, het Platform van Eigenaren en het Ondernemersplatform. De presentatie van de definitieve visie voor de Boulevard Zuid en het uitvoeringsprogramma Boulevard Zuid staan ook op het programma.

Activiteiten
Samen met de ondernemers en de eigenaren is een activiteitenplan opgesteld tot het einde van dit jaar: 8 september Nazomerfestival; 20 oktober Suikerfeest; 1 december Sinterklaasintocht; 15 december Boulevard Zuid Kerstfeest.

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met een van de laanmanagers, Farid Darkaoui of Abdel El Bouchibti, via (010) 413 65 26.


* 8 september

Nazomerfestival

* 20 oktober

Suikerfeest

* 1 december

Sinterklaastocht

* 15 december

Boulevard Zuid Kerstfeest