Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Circus Duimdrop ook in deelgemeente Feijenoord

Van 23 juli tot en met 31 augustus trekt Circus Duimdrop langs de Duimdroppleinen van Rotterdam. Circus Duimdrop is een activiteit van Duimdrop (BSW Rotterdam).

Workshops voor kinderen
Op alle 27 Duimdroppleinen in Rotterdam strijkt het circus een dag neer. Zo krijgt elk kind de kans om in zijn of haar omgeving een dag van dit circus te genieten. Dagelijks geven de artiesten een workshop waarbij alle deelnemende kinderen een kijkje achter de schermen van het circus kunnen nemen. Uiteraard kunnen ze dan alle trucjes leren van een échte circusartiest: jongleren, acrobatiek en schminken.

Droom waarmaken
Maar Circus Duimdrop doet meer! Nadat de oefenrondes met een goed gevoel zijn afgesloten, heeft iedereen de kans om een droom waar te maken: optreden in een echte circuspiste. Kinderen kunnen dan hun specialiteiten aan het grote publiek tonen. Alle ouders, broers en zussen, opas en omas, ooms en tantes, neven en nichten, vrienden en kennissen zijn dan van harte welkom om dit mee te maken!

Programma
In de deelgemeente Feijenoord treedt Circus Duimdrop op de volgende dagen op: woensdag 25 juli Katendrecht; donderdag 26 juli Polderplein, Hillesluis; vrijdag 27 juli De Ploeg, Vreewijk

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met BSW Rotterdam (Elma Kaas, Marjolein den Hoed of Tycho v.d. Wiel), via (010) 292 35 55.


* woensdag 25 juli

Katendrecht

* donderdag 26 juli

Polderplein, Hillesluis

* vrijdag 27 juli

De Ploeg, Vreewijk