Gemeente Aalten


25-07-2007
Kerntakendiscussie: de gemeenteraad ging met u in gesprek! Verslag interactieve gespreksavond d.d. 25 juni 2007 met betrekking tot verkeer.

Op 25 juni j.l. organiseerde een groepje raad- en commissieleden een interactieve discussieavond over een drietal thema's. Dit gebeurde in het kader van de kerntakendiscussie: wat moet de gemeente wel en niet doen in de nabije toekomst?
Van de ongeveer 85 aanwezigen gaven veel mensen door het plakken van een of meerdere gekleurde stickers achter allerlei stellingen hun mening. In de discussie daarna werden die meningen toegelicht en aangescherpt. Deze week geven wij u de "uitslagen"van het thema: Verkeer: bereikbaarheid, veiligheid of beide?

Verkeer: bereikbaarheid, veiligheid of beide?.

Totaal zijn er bij de 7 opgevoerde stellingen 276 stikkers geplakt, waarvan 150 groen, 46 geel en 80 rood. Groen betekent: mee eens, rood: niet mee eens en geel: min of meer mee eens, maar ik wil een belangrijke wijziging aanbrengen.
Als men met een stelling heel erg eens of oneens was, kon men meerdere stickers bij één stelling plakken. Zo ontstaat er een soort volgorde van belangrijkheid. Klik hier om het volledige verslag te kunnen bekijken.