Ingezonden persbericht


Microsoft erkend Qurius als wereldwijd 'Microsoft Dynamics(TM) Partner of the Year’

Zaltbommel 25 juli 2007 - Qurius is door Microsoft erkend als de Microsoft Dynamics(TM) Partner of the Year 2007. De trofee, uitgereikt tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference in Denver, staat symbool voor uitstekende resultaten en bijzondere prestaties als wederverkoper van Microsoft Dynamics, de ERP- en CRM-software van Microsoft. Qurius heeft de award verdiend door de hoogste niveau's te laten zien op het gebied van customer service, technologiecompetentie en samenwerking met Microsoft.

Voorbeeld voor de partner community

Tami Reller, Corporate Vise President van Microsoft overhandigde de award aan Fred Hermans, Chief Executive Officer van Qurius. "It is a privilege to recognize Qurius with this award," aldus Tami Reller. "We congratulate Qurius on its achievements and deep commitment to our mutual customers, and we thank them for their ongoing collaboration. Their strong performance, dedication and hard work are exemplary. They are a stellar example for our entire partner community."

Verder invulling geven aan strategie

Deze award is dan ook een erkenning voor onze focus op Microsoft Technologie. "We zijn heel trots op deze erkenning," aldus Fred Hermans. "Dit succes is niet alleen een beloning voor onze focus op Microsoft-technologie, maar ook voor de inzet en de uitstekende prestaties van al onze werknemers. Het is een enorme aanmoediging om verder invulling te geven aan onze strategie." Qurius heeft in Europa inmiddels meer dan 2300 klanten en 900 werknemers die in 10 Microsoft competenties en bepaalde branches zijn gespecialiseerd.

Focus op Microsoft technologie en branchespecialisatie: one stop shop

Alle competenties zijn ondergebracht in een vijftal business lines, namelijk:


1. Business Solutions voor Microsoft Dynamics ERP en CRM-oplossingen


2. Infrastructure Solutions, voor alle hardware- en infrastructuuroplossingen


3. Advanced Solutions voor klantspecifieke oplossingen voor de top 500 bedrijven


4. Managed Services voor het onderhouden van al deze oplossingen


5. Learning Solutions voor het trainen en opleidingen van eindgebruikers

Op deze manier kunnen klanten bij Qurius terecht voor alle IT-vraagstukken, gebaseerd op het volledige Microsoft productenportfolio. "Branchespecialisatie zal altijd een onderdeel blijven onze strategie," aldus Fred Hermans. "Zeker wat betreft onze ERP- en CRM-oplossingen zien we duidelijk de kracht van onze verticale aanpak en zullen we die zelfs verder uitbouwen." Meer informatie hierover is terug te vinden op: www.qurius.nl.

Einde persbericht

Meer informatie over Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren. Qurius telt (per 1-7-2007) bijna 900 medewerkers en bedient ruim 2.300 klanten vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland (hoofdkantoor), Noorwegen, Oostenrijk, Spanje en Zweden. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Qurius is door Microsoft® benoemd tot de 2007 global Microsoft Dynamics(TM) Partner of the Year. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.nl.

Contact
Qurius:

Fred Hermans, CEO: telefoon +31 (0)418 683 500 of fred.hermans@qurius.com.

Clarinda Dobbelaar, marketing manager: telefoon +31 (0)418-683500 of c.dobbelaar@qurius.nl

Pride PR:

Jan Faber: telefoon +31 (0)71-5680028 of jan@pridepr.nl.