Digitale Gemeente Houten

Record aantal bezoekers bij Zwemvierdaagse en Kampeernacht

woensdag 25 juli 2007 - Bron: Zwembad de Wetering

Afgelopen week vond in zwembad "De Wetering" in Houten de zwemvierdaagse en de kampeernacht plaats. De zwemvierdaagse werd met een recordaantal van 558 bezoekers druk bezocht. Vier dagen lang werden de baantjes gezwommen bij een aangename temperatuur. Na het trekken van de baantjes waren er tal van activiteiten rond het bad. Dit alles in het thema van het "Wilde Westen". De activiteiten en de aankleding waren hierop aangepast. Zo konden er onder ander indianenkettingen worden gemaakt, er was een strobalenrace en een schiettent aanwezig. Op de laatste dag vond de prijsuitreiking plaats van de tekenwedstrijd. De inwendige mens werd ook niet vergeten om dit alles tot een geslaagd festijn te maken.

Op vrijdag begon de kampeernacht, die met een aantal van 150 kinderen bommetje vol zat. De weersverwachtingen waren niet echt denderend, daarom werd er besloten om te overnachten in de sporthal in plaats van in de eigen tentjes. Dit was even jammer, maar de pret was er niet minder om. Na te hebben gezwommen, en diverse activiteiten te hebben gedaan was het tijd om NIET te gaan slapen. Daar waren ze natuurlijk voor gekomen. Maar al met al was het een geslaagde week, die hopelijk volgend jaar weer het gewenste aantal bezoekers trekt.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).