Ingezonden persbericht


Persbericht 25 juli

Zomeractie van Rotterdams Uitburo en UPC

De komende maanden laat het Rotterdams Uitburo zich zien in de stad. Het informatie- en kaartverkooppunt voor uitgaan in Rotterdam trekt samen met partner UPC de straat op. Bij de zomeractie zijn aantrekkelijke prijzen te winnen.

Het Rotterdams Uitburo en UPC gaan de straat op en wel in een Piaggio, een Italiaanse driewielbrommer. De Piaggio duikt op tijdens verschillende Rotterdamse Zomerfestivals zoals het Ortel Zomercarnaval, de FFWD Fit For Free Danceparade en de Pleinbioscoop. Wie wil kan zich laten fotograferen als balletdanser, musicus of opera-vedette. Zo'n foto geeft ook kans op mooie prijzen. Win een jaar gratis een abonnement van UPC naar keuze: digitale TV met digitale videorecorder (DVR) of een Internet & Bellen pakket.

Ook in de zomermaanden is het Rotterdams Uitburo geopend. Op dit moment zijn er kaarten te koop voor onder meer Cats (25 juli t/m 5 augustus, nieuwe Luxor Theater, Rotterdam), LowLands (17 augustus, Biddinghuizen), Cirque de Soleil - Delirium (13 t/m 16 september, Ahoy Rotterdam) en Gwen Stefani (18 september, Ahoy Rotterdam).

Het Rotterdams Uitburo is gevestigd in de hal van de Centrale Bibliotheek Rotterdam, Hoogstraat 110. Openingstijden in de zomermaanden: ma. 13.00 - 18.00 uur, di. t/m vr. 10.00 - 18.00 uur, za. 10.00 - 17.00 uur, zo. Gesloten. Vanaf september zijn de openingstijden uitgebreid. Informatie en kaartverkoop is ook mogelijk via www.uitburo.nl/rotterdam. GeĂŻnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de gratis uitmail. Deze e-nieuwsbrief geeft elke week nieuws over uitgaan in Rotterdam en biedt bovendien aantrekkelijke kortingen.


---