ABN AMRO

Amsterdam, 23 juli 2007

ABN AMRO Biedingsupdate

ABN AMRO bevestigt dat het een gewijzigd biedingsvoorstel heeft ontvangen van Barclays (het Gewijzigde Barclays' Biedingsvoorstel) en heeft kennis genomen van de formele start van het bod op ABN AMRO van het consortium van Fortis, RBS en Santander.

Het Gewijzigde Barclays Biedingsvoorstel behelst naast aangepaste biedingsvoorwaarden nu ook een aanzienlijk deel in contanten en een 'mix-and-match' alternatief. De voorgestelde strategische samenwerking met China Development Bank versterkt de groeikansen van de gecombineerde groep in de aantrekkelijke Aziatische markt en kan resulteren in toegevoegde waarde op langere termijn voor ABN AMRO aandeelhouders.

ABN AMRO verwelkomt de mogelijkheid die aandeelhouders wordt geboden om twee concurrerende biedingen in een gelijk speelveld te overwegen.

Zoals eerder aangekondigd, bevestigt ABN AMRO dat de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen de belangen van alle belanghebbenden, inclusief de aandeelhouders, zorgvuldig zullen behartigen en beide biedingen op een eerlijke en transparante manier zullen beoordelen.

Bepaalde technische aanpassingen aan het Merger Protocol met Barclays zullen vandaag worden gedeponeerd bij de SEC (Securities and Exchange Commission) en zijn beschikbaar via de ABN AMRO website (www.ABNAMRO.com). In de nabije toekomst zullen meer aankondigingen volgen waaronder met betrekking tot een aanbeveling door de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van ABN AMRO.

Press contact: +31 20 6288900
IR contact: +31 20 6287835

ABN AMRO Bank N.V.

Afdeling Persvoorlichting
(HQ 9140)
Postbus 283
1000 EA Amsterdam

Copyright © 1998-2006 ABN AMRO Bank N.V.
All rights reserved.