Partij voor de Vrijheid (PVV)


woensdag 25 juli 2007
Vragen van de leden Fritsma en Wilders (beiden PVV) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie, over het (ontbreken van) nut van integratieprojecten.


1.)
Heeft u kennis genomen van het bericht "Totaal geen zicht op nut integratieprojecten"?*

2.)
Deelt u de mening dat het uitgeven van veel geld aan integratieprojecten, terwijl het nut daarvan ontbreekt c.q. onbekend is, volstrekt onverantwoord is en een teken is van slecht bestuur?
3.)
Zo ja, bent u bereid om met onmiddellijke ingang een einde te maken aan het verkwisten van belastinggeld aan multiculturele straatfeesten en andere flauwekul, die de echte integratieproblemen natuurlijk niet oplossen?

4.)
Erkent u dat veel niet westerse allochtonen, met name moslims, juist zelf niet bereid zijn om deel uit te maken van de Nederlandse samenleving, en dat juist deze onwil om te integreren in onze samenleving keihard moet worden aangepakt?

5.)
Deelt u, mede met het oog op de grote integratieproblemen, dat het gepast is om een immigratiestop van tenminste 5 jaar in te voeren voor niet-westerse allochtonen?

6.)
Zo neen, welke concrete stappen gaat u ondernemen om de maatschappij-ontwrichtende integratieproblemen op te lossen, behalve het aanbrengen van meer voorzieningen in probleemwijken en vergelijkbare geitenwollensokken - oplossingen waar uw voorkeur naar uit schijnt te gaan?


*
http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel/asp/artnr/161769/index .html


____________________