Ingezonden persbericht


Alle tijdloze hits op Radio Digitaal

Hits uit de jaren 60 & 70, 80 en 90 op 3 nieuwe stations

Hilversum, 25 juli 2007 - Er zijn weer nieuwe muzieksmaken toegevoegd aan Radio Digitaal. Vanaf vandaag hebben luisteraars de keuze uit drie nieuwe stations met de beste hits uit de jaren 60 & 70, de jaren 80 én de jaren 90. De muziek van de drie zenders is samengesteld door de makers van Radio 10 Gold. De beste klassiekers van de afgelopen 40 jaar komen voorbij. Het is dus de ideale plek om herinneringen op te halen met de nummers waarmee je bent opgegroeid.

Radio 10 Gold 60's & 70's Hits
Radio 10 Gold 60's & 70's Hits is het station van de legendes. Met hits van artiesten als de Rolling Stones, Kinks, Marvin Gaye, de Beatles, the Supremes, Elvis Presley, Earth,Wind & Fire, the Bee Gees, the Eagles, the Tramps en Stevie Wonder.

Radio 10 Gold 80's Hits
Terug naar de tijd van Raiders, TDK-bandjes, Miami Vice en synthesizers . Alle hits uit de jaren 80 van Michael Jackson, Level 42, UB40, George Michael, Madonna en Phil Collins.

Radio 10 Gold 90's Hits
De hits van de jaren 90 tot komen tot leven met artiesten als Lenny Kravitz, Janet Jackson, Alanis Morissette, Ace of Base, Red Hot Chili Peppers, Spice Girls, Snap, En Vogue en Roxette.

Keuze van de luisteraar
Net als bij de andere stations van Radio Digitaal is de mening van de luisteraar belangrijk. Je hebt inspraak op de playlist door je stem uit te brengen op de gedraaide muziek. Via de suggestielijst op www.radiodigitaal.nl kunnen ook platen worden toegevoegd die nog niet op de playlist staan.

Radio Digitaal
Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve commerciële internet radioplatform van Nederland. Tien verschillende muziekzenders met 24 uur per dag tophits uit diverse muziekstromingen. Radio Digitaal bestaat uit: Power FM, JFK, Hits 4 Kids, 538 Non Stop 40, Real Rock Radio, 538 Dance Department, Love Radio, Jumpstyle Radio, Après Ski Radio en Zomerradio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep