Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (25/07)

BERGEN OP ZOOM, 25 juli 2007

Politie houdt tweetal aan voor huiselijk geweld
BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagmiddag een tweetal broers aangehouden voor huiselijk geweld. Het tweetal had ruzie met elkaar gekregen en was elkaar letterlijk in de haren gevlogen en had met een mes gedreigd. Het tweetal, wonende in het centrum van de stad, is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor zijn zij weer heengezonden.

Man aangehouden voor winkeldiefstal
ROOSENDAAL: Een 30-jarige Pool is dinsdag aan het einde van de middag aangehouden voor winkeldiefstal in een winkel aan de Roselaar. De man had een tube tandpasta en een t-shirt meegenomen zonder deze te betalen. De man is na betaling van een transactievoorstel van Euro 130 heengezonden.

Man aangehouden voor huiselijk geweld
ROOSENDAAL: Dinsdagavond is een 58-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden voor het mishandelen van zijn dochter. De dochter kwam even thuis wat ophalen waar vader erg boos door werd. De man was onder invloed van alcohol. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en inverzekering gesteld. De dochter heeft aangifte gedaan. Het incident had plaats in de woning van de verdachte in de wijk Tolberg.

Politie houdt vrouw aan na mishandeling verpleegster
ROOSENDAAL: De politie heeft dinsdagavond een 60-jarige inwoonster van Roosendaal aangehouden voor mishandeling van een verpleegster. De vrouw was die avond door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar aangekomen betichtte zij het personeel van diefstal. De vrouw was onder invloed van alcohol. Vervolgens mishandelde zij een verpleegster die daarop de politie belde. De vrouw is aangehouden en ingesloten ter ontnuchtering.

Auteur: Nicolette Bovenhorst