Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 25 juli 2007

BNN-ERS COEN EN SANDER VAN 3FM NEMEN SMARTLAP OP MET DE 3J'S

Het levenslied is terug! Jeroen van der Boom, Jannes en Gerard Joling staan bovenaan de Nederlandse hitlijsten, het digitale kanaal TV Oranje heeft meer dan 1 miljoen aansluitingen en zelfs de 3FM DJ's Coen en Sander van BNN zijn gegrepen door het genre. Donderdag nemen zij in Volendam een heuse smartlap op met de 3j's. En TV Oranje is van de partij om een videoclip op te nemen.

Het ludieke idee voor de smartlap ontstond toen de 3j's deze week te gast waren in de Coen en Sander Show op 3FM. Coen en Sander pleegden meteen een belletje naar TV Oranje en ook daar werd enthousiast gereageerd. Het digitale kanaal belooft een videoclip bij het nummer te maken en vanzelfsprekend ook uit te zenden. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten.

Sander Lantinga heeft ter plekke in de uitzending met hulp van de luisteraars een tekst geschreven. En ook de 3j's gingen meteen aan de gang. Zij hebben nog in de 3FM studio de muzikale omlijsting geschreven. De titel van de smartlap luidt 'Ik Lach M'n Tranen Weg'.

De 3j's bestaan uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte, alle drie geen onbekenden in de Volendamse muziekscène. Zij maken al tien jaar muziek met elkaar. Ze zaten onder andere in de begeleidingsband van Jan Smit. Hun album 'Watermensen' staat inmiddels hoog in de Album Top 100.

De Coen en Sander Show is elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen bij BNN op Radio 3FM, behalve op vrijdag, dan is het programma te horen tussen 16.00 en 18.00 uur.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl