Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Compleet DELA Trophy billboard gestolen uit Eindhoven

Gestolen: levensgrote Kim

Eindhoven, 25 juli 2007 - Dat de DELA Trophy, die aanstaand weekend in Eindhoven wordt gespeeld in trek is, laat het supportersaantal al zien: de twee volleybalwedstrijden die het damesvolleybalteam zaterdag en zondag spelen tegen regerend Olympisch kampioen China in het Indoor Sportcentrum Eindhoven zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn zelfs nog nooit zoveel supporters bij een damesvolleybalwedstijd geweest! Zelfs niet bij het grootste succes uit de geschiedenis van het damesvolleybal: de Europese titel in 1995. Maar het kan nog gekker: een van de billboards die afgelopen week werden geplaatst aan de vijf invalswegen van Eindhoven, ter aankondiging van de Trophy, met daarop onder andere de volleybalinternational en Eindhovense Kim Staelens is afgelopen nacht ongevraagd uit Eindhoven meegenomen. Het bord stond aan de Aalsterweg, naast het spelershotel en is volledig, dus inclusief loodzwaar frame meegenomen. "Het is een raadsel," vertelt Martin Kersbergen van DELA. "Dit moet echt een enorme fan zijn geweest, met groot materieel, anders doe je en kun je dit niet!"

Mensen die afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien aan de Aalsterweg in Eindhoven kunnen contact opnemen met de plaatselijke politie.

Op de foto: het billboard met van links naar rechts: Chaïne Staelens, Caroline Wensink, Kim Staelens en nogmaals Kim Staelens. Het bord stond tot gisteravond nog aan de Aalsterweg in Eindhoven.

##


Noot voor de redactie,