Ingezonden persbericht


Genworth Financial benoemd Edward Koenen tot nieuwe Country Manager in Nederland

AMSTERDAM, July 25/PRNewswire/ -- Genworth Financial, heeft mr. Edward A.N. Koenen (47) benoemd tot Country Manager voor haar Payment Protection Insurance activiteiten in Nederland.

Koenen komt van LloydsTSB plc Netherlands, waar hij verantwoordelijk was voor de corporate banking afdeling. Met 22 jaar ervaring in de financiële wereld heeft Koenen gewerkt in diverse internationale management functies bij o.a. ABN Amro, De Lage Landen International, Royal Bank of Scotland, en International Finance Corporation.

Koenen en zijn team zijn verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de Nederlandse operatie. Koenen is gestationeerd in Amsterdam.

About Genworth Financial

Genworth is een leidende financiële dienstverlening- en verzekeringsmaatschappij op het terrein van pensioenen, beleggingen en hypotheekverzekeringen en heeft meer dan 15 miljoen klanten. Genworth heeft eigen kantoren in meer dan 25 landen. Voor meer informatie, bezoek http://www.genworth.com.

Nota aan Redacteurs:

Een beeld dat deze versie begeleidt is beschikbaar bij het Europese Bureau Pressphoto (EPA) bij http://www.epa-photos.com

Source: Genworth Financial

Contact Informatie: Media: Valentina Santoro, +44-208-380-2059; valentina.santoro@genworth.com