Ingezonden persbericht


Brocade vermindert back-up- en recovery-tijd voor mainframeklanten

Eerste tape-pipelining-oplossingen van Sun en IBM versnellen business continuity-applicaties

Tilburg, 25 juli 2007 - Brocade® (Nasdaq: BRCD) introduceert nieuwe mogelijkheden om de back-up en recovery van bedrijfskritische data binnen mainframeomgevingen sterk te verbeteren. De nieuwe oplossingen zijn verkrijgbaar via Brocade-partners IBM en Sun Microsystems. De oplossingen maken gebruik van de tape-pipelining-technologie om de lees/schrijfprestaties van op FICON gebaseerde tape libraries via een Wide Area Network (WAN) te verbeteren. Deze unieke mogelijkheden versterken bovendien de disaster recovery- en business continuity-activiteiten door snellere back-up van data op remote locaties.

De nieuwe Brocade FICON tape-pipelining-technologie is beschikbaar in de Brocade USD-X- en Brocade M3000-producten die het bereik van datatransfers vergroten. De nieuwe opties ondersteunen datareplicatie van IBM VTS en Peer-to-Peer VTS, en van Sun StorageTek Virtual Storage Manager 5 (VSM5). Dit zijn virtuele-tapeoplossingen voor databescherming binnen grootschalige mainframe-infrastructuren.

De nieuwe mogelijkheden verbeteren de datadoorvoer tot 200 procent en de totale back-up- en recovery-prestaties met 70 procent. Snel en betrouwbaar herstel van data en een stabiele business continuity-strategie zijn cruciaal in sectoren waar een paar seconden downtime honderdduizenden of zelfs miljoenen dollars aan verloren omzet of productiviteit kunnen betekenen.

Door snellere tape-vaulting over grote afstanden kunnen bedrijven back-updata elektronisch overbrengen naar disaster recovery-locaties. Hierdoor zijn ze niet langer afhankelijk van fysiek transport of koeriers. Dat vermindert de kans op verlies, beschadiging of diefstal van tapes en verbetert de beveiliging en beschikbaarheid van data. Via deze benadering op architectuurniveau kunnen bedrijven hun storage-infrastructuur over verschillende energiebronnen verdelen en het bereik ervan vergroten. Op die manier is het effect van de uitval van een locatie of regio op het complete netwerk aanzienlijk minder.

"Hoogwaardige tape-vaulting over grotere afstanden stelt klanten in staat om de betaalbaarheid en betrouwbaarheid van tapeopslag te vergroten. Daardoor beschikken grote, internationale organisaties over een robuuste en economisch verantwoorde business continuity-oplossing", zegt Tom Buiocchi, vicepresident Worldwide Marketing van Brocade.

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.



Ingezonden persbericht