Ingezonden persbericht


PERSBERICHT De Bobi Grande op zijn post: grootse brievenbus, groot gemak.

Moerkapelle, mei 2007

Bobi introduceert de Bobi Grande
De brievenbus van deze tijd

Het Finse merk Bobi is hét merk voor kwaliteitsbrievenbussen. Naast het tijdloze ontwerp, dat past bij modern en klassiek, is ook het ruime interieur een reden voor de grote populariteit. Maar het kan nog ruimer. Op veler verzoek introduceert Bobi met de Bobi Grande een nieuw model brievenbus waar een nóg grotere stapel vakantiepost en kranten in past. En wie een wat dikker poststuk verwacht, hoeft niet meer thuis te blijven.

Veel brievenbussen in Nederland zijn nog afgestemd op het leven zoals het vroeger was. We gingen één keer per jaar op vakantie en de buurvrouw zorgde voor de post. Tegenwoordig zijn mensen vaker een tijdje weg en het is dan onprettig als de post op de mat ligt of uit de brievenbus steekt. Zelfs post van één dag steekt soms naar buiten, ook omdat kranten dikker zijn dan vroeger en er meer reclame wordt bezorgd.

De eigentijdse Bobi Grande is helemaal afgestemd op de eisen die vandaag de dag aan een brievenbus worden gesteld. Allereerst door zijn grootse afmetingen: 60 x 32 x 27 cm (hxbxd). Maar ook door handige snufjes als een inwerpopening die precies naar wens instelbaar is: van helemaal op slot (veilig met oud en nieuw!) tot maar liefst 8 cm wijd. Dat laatste is handig als tijdelijke instelling, bijvoorbeeld als er een pakketje is besteld via internet. De inwerpbreedte is 26 cm.

Nieuw aan de Bobi Grande is ook dat de slimme, soepele klep naar binnen opengaat. Gemakkelijk voor de postbode: de post gaat vanzelf in zijn geheel naar binnen en blijft niet halverwege steken. Nauwsluitende afdichtrubbers zorgen dat vocht buiten blijft en dankzij rubber demping is de 'klepperende brievenbus' verleden tijd. De post is beveiligd met een degelijk cilinderslot (geleverd met drie sleutels) en het deurtje gaat tot horizontaal open en fungeert zo als presenteerblad voor de post.

De duurzame Bobi Grande kan aan de muur of op statief worden gemonteerd en is verkrijgbaar in roestvrij staal en diverse stijlvolle kleuren. Voor plaatsing in een omheining is er ook een uitvoering met het deurtje aan de achterzijde. Met lasertechniek kunnen naam en huisnummer in zwart worden gegraveerd.


---- --