Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer (ROVER)


ROVER Chipkaart Onderzoek Rotterdam
Het is u vast niet ontgaan. Sindskort kunt u óók in de Rotterdamse tram en bus met de OV-chipkaart reizen. ROVER staat achter de invoering van de OV-chipkaart op het moment dat het systeem erachter goed werkt. Reizigers melden ROVER echter dat het systeem op dit moment níet goed werkt.

Dit is voor ROVER reden om de werking van de OV-chipkaart in het Rotterdamse openbaar vervoer grondig te onderzoeken. Daarvoor zijn wij op zoek naar reizigers zoals u! Vindt u het ook belangrijk dat u als reiziger niet de dupe wordt van een te snelle invoering van de OV-chipkaart? Bent u beschikbaar in (een gedeelte van) de periode van zaterdag 4 tot en met zondag 26 augustus? Wilt u voor elke rit uw reisgegevens noteren? Meld u dan nu aan voor het ROVER Chipkaart Onderzoek Rotterdam. Uw aanmelding kunt u sturen naar . U ontvangt dan van ons een digitale vragenlijst in Excel-formaat.

Voor vragen en informatie over het ROVER Chipkaart Onderzoek Rotterdam kunt u ons altijd bellen (033-4220465) of e-mailen: Pagina geplaatst: 25 juli 2007