ProSkin introduceert Chest-A-Peel


Nieuw gepatenteerd zelfklevend foampad voorkomt rimpels in decolleté en borst

OUD-BEIJERLAND, 20070725 -- Vrouwen die op hun zij slapen ontwaken vaak met diepe rimpels en plooien op hun borst, precies op de plek die ook wel het decolleté wordt genoemd. Normaal gesproken verdwijnen deze rimpels gedurende de dag maar na een tijdje worden ze langzaamaan dieper en lopen ze meer in het oog. Juist op de plek waar een vrouw de meeste blikken vangt, is dat niet gewenst. ProSkin brengt nu Chest-A-Peel op de markt dat rimpels en plooien in deze blikvanger voorkomt.

Chest-A-Peel is een zelfklevend foampad in de vorm van een hart. Het wordt in bed op het decolleté gedragen en geeft ondersteuning aan de huid tijdens het slapen of uitrusten. Het ultra-lichte foam-siliconenpad hecht zich gemakkelijk aan de huid met een speciale kleefstof die het huidoppervlak een meer jeugdige en soepele structuur verschaft. De gepatenteerde kleefstof is succesvol getest op resultaat en veiligheid bij vrouwen met leeftijden varierend van 22 tot 62 jaar en alle verschillende huidtypes. Bij normaal gebruik en zorgvuldig onderhoud gaat het foampad vier tot vijf weken mee.

Bij herhaald gebruik kunnen de meeste rimpels zo goed als verdwijnen of helemaal nooit meer terugkomen. Het Chest-A-Peel zelfklevend foampad zit erg comfortabel. Wie het een aantal weken heeft gebruikt, wil nooit meer zonder het hartvormige ding naar bed. De foampad geeft direct resultaat, de volgende ochtend al. Wie nog geen last van rimpels heeft, kan het gebruiken om te voorkomen dat de rimpels ooit gevormd worden. Vrouwen in alle leeftijdsgroepen kunnen nu 's ochtends ontwaken met een rimpelvrij decolleté. Niemand hoeft er zich meer voor te schamen laag uitgesneden topjes, bikinitopjes, open blouses of galajurken te dragen. Ideaal ook voor gebruik na een borstvergroting.

Het Chest-A-Peel foampad bestaat uit 30 procent polyester, 40 procent siliconen, 30 procent PU-foam en 0,001 procent Hyaluronzuur dat voor soepelheid en veerkracht zorgt. Het wordt geimporteerd en gedistribueerd door ProSkin in Oud-Beijerland. De consumentenprijs is 29,95 euro.

[illustratie 'voor' en 'na' gebruik ]


Voor meer informatie en fotomateriaal:

Joop Logger
Telefoon 0186-610321 - Mob. 06-53250970 - E-mail info@chestapeel.nl

ProSkin, Postbus 1108, 3260 AC Oud-Beijerland.
www.chestapeel.nl

ProSkin is een handelsnaam van Skincarecenter De HuidZaak