Groei Mavim zet door


NOORDWIJK, 20070725 -- Mavim kende het afgelopen halfjaar een aanzienlijke omzetgroei, die naar verwachting ook in de tweede helft van 2007 zal doorzetten. Deze groei is te danken aan het succes van het Spelregel Informatie Systeem, de toolkit waarmee organisaties al hun werkprocessen helder kunnen vastleggen.

In het eerste halfjaar van 2007 steeg de omzet met 7 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2006. Bovendien steeg de brutomarge met 18 procent. De omzet van Mavim Australië groeide 5 keer, tevens werd in Australië een overeenkomst gesloten met de Australische Suncorp bank. Mavim Nieuw-Zeeland realiseerde een omzet vervijfvoudiging.

Michiel Arens, CEO van Mavim BV, is blij met de resultaten: "De sterke groei in dit eerste halfjaar weerspiegelt het succes van onze winstgevende groeistrategie. Wij blijven ons daarom richten op de toekomst door te investeren in nieuwe producten en diensten."


Over Mavim
Mavim BV, opgericht in 1990, is een groeiende en dynamische onderneming die standaardsoftware ontwikkelt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noordwijk; daarnaast zijn er kantoren in België, Australië en Nieuw-Zeeland. Mavim SIS, het Spelregel Informatie Systeem, is dé toolkit voor managers, met functies voor het vastleggen en beschikbaar stellen van instructies en procedures, het op eenvoudige wijze kunnen simuleren van processen en het volgen van de prestaties van de afdeling waar zij verantwoordelijk voor zijn. Maar ook en vooral: de toolkit die er voor zorgt dat hun afdeling altijd in-sync is met andere afdelingen.
Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim SIS in gebruik voor het beheer en het gebruik van informatie over processen, wet- en regelgeving, formulierbeschrijvingen, gebruiksinstructies voor geautomatiseerde systemen, KPI's, normen en vele andere beschrijvingen.
Per segment heeft Mavim ervaren Account Managers. Zij zijn op de hoogte van de actuele thema's en vraagstukken in de markt en de oplossingen die Mavim hiervoor biedt. Mavim SIS draait op alle gangbare platforms zoals Windows, Citrix, Linux en Unix.





nathalie.ramas@mavim.com