Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Lochem - Schennispleger wijk De Molengronden              |
De politie is naar aanleiding van twee meldingen over een schennispleger in de wijk de Molengronden op maandag 23 juli begonnen met een onderzoek. Twee vrouwen uit Lochem werden door de man benaderd en hebben hiervan aangifte gedaan. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

De 46-jarige vrouw werd maandag 23 juli tussen 16.00 uur en 16.30 uur op het fietspad tussen de Larenseweg en Poldermolenlaan door de man aangesproken. De man toonde vervolgens zijn geslachtsdeel, waarna hij wegfietste. De schennispleger benaderde vervolgens omstreeks 16.50 uur een 18-jarige vrouw op het Watermoleneiland op dezelfde manier. Het signalement van de man luidt als volgt: hij is vermoedelijk rond de 20 jaar en heeft een slank postuur en een blanke huidskleur. Hij heeft donker haar, droeg een donkere broek en donkere schoenen. Hij sprak normaal Nederlands. De man reed op een donkerkleurige herenfiets.

De politie heeft een nader onderzoek ingesteld en sluit niet uit dat er meerdere mensen door deze man zijn benaderd of hem hebben zien fietsen. De politie wil graag met deze mensen in contact komen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

|     |Barchem - Bank gedumpt                                    |
Onbekenden hebben 20 juli een bank gedumpt op de Maandagdijk/Muldersweg in Barchem. Het gaat om een illegale afvalstorting.

De bank is antracietkleurig en van leer. De politie is op zoek naar tips over en getuigen van de illegale vuilstort. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

Einde berichten
---

---- --