USG People N.V.

USG People neemt Secretaria Plus in Spanje over

Almere, 26 juli 2007 - USG People N.V. maakt bekend het Spaanse Secretaria Plus over te nemen.

Secretaria Plus is een community voor Spaans sprekende secretaressen. Het is opgericht door Profesionalia S.A. en sinds 2000 actief op de Spaanse markt.

Ron Icke, CEO USG People: "Deze overname is een uitgelezen kans om het label Secretary Plus in Spanje versneld te introduceren. Secretaria Plus kent veel van de activiteiten die Secretary Plus ook heeft, met uitzondering van het uitzenden en detacheren van secretaressen. Door de synergie tussen de twee bedrijven, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bestaande community netwerk, is het mogelijk met Secretary Plus een vliegende start in Spanje te maken".

Secretaria Plus heeft 33 mensen in dienst en het aantal in de database geregistreerde secretaressen bedraagt 100.000. Voor 2007 is de verwachte omzet 3,3 miljoen euro.

De overname zal worden betaald in contanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke, CEO

+31 (0)36 529 95 05

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start People, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem Young Professionals, SYS, Financial Forces (Specialist Staffing), USG Innotiv, USG Energy, USG Capacity, HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep, Accea, Carela, USG Restart en Multicompta (Professionals) en Call-IT (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.

Bezoek onze website: http://www.usgpeople.com