Release ARKEY BADKAMER versie 4


HOUTEN, 20070726 -- Arkey Systems heeft deze maand de nieuwste versie van ARKEY BADKAMER, namelijk versie 4, uitgeleverd. Deze versie van het 2D en 3D-systeem voor het ontwerpen en verkopen van badkamers, bevat onder andere een vernieuwde selector en telfunctie. De productbibliotheken zijn wederom geupdated (zoals bij Duravit, Ucasan en Villeroy en Boch) en bevatten tevens nieuwe productlijnen waaronder Detremmerie, Grohe, Easy drain en Novellini. Tevens zijn er texturen van Mosa en Sphinx toegevoegd.

ARKEY BADKAMER is hét gereedschap voor het ontwerpen en verkopen van badkamers. Met ARKEY BADKAMER kunnen zowel technische tekeningen als realistische visualisaties van badkamers worden gemaakt. Met behulp van allerlei effecten, zoals spiegeling en tegelpatronen, kan de gewenste sfeer in een handomdraai gepresenteerd worden.

ARKEY BADKAMER biedt zeer complete 2D/3D productbibliotheken van bekende badkamerfabrikanten met duizenden producten. Deze bibliotheken bevatten o.a. baden, wastafels, douchebakken, douchewanden, toiletten, badmeubels, design radiatoren, spiegels, lampen, kranen en accessoires.

Van ARKEY BADKAMER is ook een demo CD verkrijgbaar.

http://www.arkey.nl





ARKEY SYSTEMS bv