NCRV

Bijna beroemd

Acht spectaculaire acts in tweede aflevering Bijna beroemd

Bijna beroemd
Zaterdag 28 juli 2007
20.25 uur, Nederland 1

In de tweede aflevering van Bijna beroemd van de NCRV zien we de volgende acht acts: X-Vibe uit Groningen, waar 11 jongens en meiden zich in het zweet dansen met hun streetdance-act; de tweeling Amber en Aurelia uit Zoetermeer gooien gezellig met stokken in de rondte, want ze doen aan twirling; de Haarlemmer Mark Janicello imiteert Elvis en Pavarotti in één; de allesfluiter Henry Glissenaar uit Utrecht vertoont alles wat maar los of vast zit; de 13-jarige Lars Nijman uit Alkmaar die ijzersterk kan drummen; zes Nieuwegeiners laten zien hoe goed zij zijn in de vechtsport kenpo; Michael Heffels uit Roermond is ervan overtuigd dat hij de beste luchtgitaarspeler van Nederland is; en tenslotte laten Arno en Cor uit Apeldoorn zien hoeveel plezier twee samen dansende mannen kunnen hebben.

Bijna beroemd is vanaf zaterdag 21 juli te zien bij de NCRV. Het is een nieuw amusementsprogramma waarin alles draait om ontdekt en beroemd worden. Bijna beroemd is een podium voor mensen die ergens in uitblinken en die gedurende twee minuten het publiek weten te entertainen met de meest verbazingwekkende acts. Wie het publiek niet genoeg boeit, wordt, met podium en al, de coulissen in gedraaid. Een geselecteerde publieksjury kan de act via een stemkastje wegstemmen. Naast een publieksjury is er een vakjury, bestaande uit Catherine Keyl, Ferdi Bolland en een wisselend jurylid. In deze tweede aflevering neemt acteur/cabaretier/presentator Edo Brunner plaats in de vakjury. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder en Jetske van den Elsen.

Bijna beroemd telt vijf reguliere afleveringen en een grote finale-uitzending In elke aflevering komen acht acts voorbij. De acts die de twee minuten hebben volbracht, maken kans op een plek in de finale. De finale-uitzending zal een winnaar opleveren die kans maakt om echt beroemd te worden.

Regie: Rinus Spoor
Samenstelling: Linda Geerdink
Eindredactie: William Hoes
Decorbouw: United Decor, ontwerp van Anne-Marie Ahola