TROS

Hilversum, 24-07-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 28 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 28 JULI

Zaterdag 28 juli ontvangt Daniël Dekker weer een aantal bekende artiesten in het altijd gezellige en vooral muzikale TROS MUZIEKCAFÉ.

Luckyfella staat voor Marcel Kapteijn, beter bekend als zanger van Ten Sharp. Zijn eerste soloalbum is inmiddels ook in Duitsland uitgebracht maar hij is alweer bezig met het volgende. Op zijn tweede album staan 15 absoluut dansbare nummers, allemaal van de hand van Peter de Wijn en Marcel Kapteijn. In TROS MUZIEKCAFÉ een gesprek en een optreden.

Moke is een op Britse leest geschoeide popband met leden uit de bands Supersub, Tröckener Kecks en Flemming. De bandnaam is een verbastering van Mokum. Tijdens een editie van het festival London Calling, eind maart 2007 in Paradiso, presenteerde Moke zijn debuutalbum. Afgelopen maand ontving de band een Essent Award.

De nieuwe zomersingle van Mai Tai, de fameuze discoformatie die al 25 jaar de Nederlandse muziekpodia aandoet, is '100% Vocé/100% van jou' en zingen ze zowel in Portugees als Nederlands. Geïnspireerd door deze Braziliaanse sambaklanken werd besloten om de opbrengst van deze single te schenken aan de Nederlandse stichting 'Help mij leven', die straatkinderen in Brazilië steunt in hun dagelijkse strijd om het bestaan.

Mark Dakriet kennen we nog wel van Re-Play, maar in 2004 is hij solo gegaan en staat bekend om zijn ballades. Afgelopen april werd hij de winnaar van het televisieprogramma 'Afvallen met sterren'. Vol nieuwe energie heeft hij een nieuwe, zeer funky, single opgenomen: 'MD Shuffle'. Zaterdag een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl