Ingezonden persbericht


PERSAANKONDIGING

Summer Night Shop in de PC Hooftstraat

American Express organiseert exclusieve shoppingavond tijdens Amsterdam International Fashion Week

Amsterdam, 26 juli 2007- Aanstaande zaterdag, 28 juli, vindt de Summer Night Shop plaats in Amsterdam. American Express organiseert deze speciale avond als onderdeel van de Laundry Days, het openbare programma van Amsterdam International Fashion Week. Tijdens de Summer Night Shop, die duurt van 16.00 tot 20.00 uur, openen diverse winkels aan en rond de PC Hooftstraat hun deuren voor geïnteresseerd publiek en klanten van American Express.

Tijdens de Summer Night Shop kunnen bezoekers de nieuwste collecties van de meest exclusieve winkels van Nederland bekijken. Ter gelegenheid van het event worden de PC Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Willemsparkweg bekleed met een blauwe loper. Voor het winkelende publiek zijn er bag boys en girls aanwezig die de tassen dragen. American Express kaarthouders maken daarnaast kans op een goody bag ter waarde van ¤100,00. Bovendien kunnen zij gebruik maken van valet parking en een personal shopper.

EINDE

Over American Express
American Express is vooral bekend geworden door de financiële diensten en producten die zij aanbiedt, zoals de American Express Kaart en American Express Travelers Cheques. American Express doet echter veel meer. Nu, anderhalve eeuw na de oorspronkelijke oprichting in 1850, bestaat American Express Company wereldwijd uit twee onderdelen: American Express Bank en American Express Travel Related Services. In Nederland worden - sinds 1904 - de producten en diensten van American Express Travel Related Services aangeboden. American Express Travel Related Services, levert een pakket van onderling afgestemde diensten op het gebied van reizen, financiën en verzekeringen.

Voor meer informatie (