Persuitnodiging: Vestia zet bewoners achter 't fornuis

26/07/2007 16:01



Stichting Vestia Groep



Op zaterdag 28 juli bijt Spoorwijk de spits af. Op deze dag presenteert Vestia de eerste kookwedstrijd van Mama's Kitchen. Een uniek kookfestijn waarin bewoners uit vier Haagse wijken de concurrentiestrijd met elkaar aangaan!

Graag nodigen wij u uit om bij deze happening aanwezig te zijn!

Aftrap kookwedstrijd
Datum: zaterdag 28 juli 2007
Tijdstip: 15.00 tot 17.00 uur
Locatie: Ledeganckplein in Spoorwijk (Den Haag)

Mama's Kitchen
In Mama's Kitchen laten Vestia-bewoners uit vier Haagse wijken zien wie het lekkerst kookt. Mama's Kitchen haalt het beste uit alle mama's en papa's in Spoorwijk, Nootdorp/Ypenburg, Duindorp en Den Haag Zuidwest. En dat is nog maar het begin. De wijkwinnaars gaan naar de finale tijdens het Haags UIT Festival op zondag 2 september. Op het Lange Voorhout wordt Mama's Kitchen het strijdtoneel van het lekkerste van het lekkerste. Het winnende team krijgt van Vestia iets moois en duurzaams voor in de eigen wijk ter waarde van 15.000,- euro. In Spoorwijk strijden minimaal vier teams om een plek in de finale waar zij onder andere spelen voor: sportmateriaal voor achter 't Zandje, speelvoorzieningen en bankjes op Ledeganckplein.

Thuis in de wijk
Een goed woonmilieu is belangrijk: Vestia vindt dat haar huurders zich niet alleen prettig moeten voelen in hun woning, maar ook in hun wijk. Als woningcorporatie is zij zich ervan bewust dat sociale samenhang een belangrijke pijler is voor het goed functioneren van wijken. Met kookfestijn Mama's Kitchen hoopt Vestia bij te dragen aan de sociale cohesie in de wijk en de relatie met bewoners en andere contacten in de wijken te optimaliseren, denk aan verenigingen, stichtingen en (onderwijs)instellingen. Bij Mama's Kitchen komt ook een open podium waar mensen uit de wijk spontane optredens mogen verzorgen of demonstraties kunnen geven.

Over Vestia
Vestia is een landelijk werkende woningcorporatie met ca. 72.000 woningen en 5000 winkel- en bedrijfsruimten in beheer. Vestia is grootschalig waar dat financieel en beleidsmatig voordeel biedt en kleinschalig als het gaat om de huurder en zijn of haar woonomgeving. In de organisatiestructuur staat lokaal ondernemerschap centraal. De woningen zijn verdeeld over 13 lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier gespecialiseerde bedrijven op het gebied van projectontwikkeling, makelaardij en interne aannemerij. In totaal werken er ruim 900 mensen bij Vestia.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vestia.nl/mamaskitchen