Project Gemeente Westland

Westland
Workshops Natuurlijk tuinieren in Westland
Publicatiedatum: 29-06-2007

Na het succes van de gemeentecampagne Laat uw tuin leven in 2006, organiseert de gemeente Westland ook dit jaar weer workshops Natuurlijk tuinieren. Er zullen twee gratis workshops worden gegeven.

Workshop Kijk! Er zit leven in mijn tuin!
Deze workshop vindt plaats op zaterdag 28 juli a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in het Prinsenbos te Naaldwijk (Grote Achterweg) . Tijdens deze workshops zal onder andere ingegaan worden op vogels, vlinders en water in de tuin.

Workshop Kruid en Onkruid
De tweede workshop Kruid en Onkruid vindt plaats op zaterdag 4 augustus van 10.00 tot 12.00 uur in het Prinsenbos te Naaldwijk (Grote Achterweg). Onkruid is misschien wel de grootste vijand van de tuinier. De slechte naam die onkruid heeft is niet altijd terecht. Want een heleboel zogenaamde onkruiden blijken bij nader inzien helemaal niet schadelijk of lelijk te zijn.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de workshops door vóór 21 juli a.s. een email te sturen naar Wouter Wubben (WWubben@Gemeentewestland.nl) o.v.v. de workshop(s) waaraan u deel wilt nemen. Bellen kan ook: 0174-672887. Er zijn per workshop 25 plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.