Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bezoek eind juli gratis wedstrijden Nederlands damesvolleybalteam tegen China DELA Trophy Eindhoven: topvolleybal in een top atmosfeer!

Eindhoven, 9 juli 2007 - "De DELA Trophy is een prima gelegenheid om te kijken waar we als team staan op weg naar de World Grand Prix", aldus bondscoach Avital Selinger. Op zaterdag 28 en zondag 29 juli speelt het Nederlands damesvolleybalteam twee wedstrijden tegen regerend Olympisch kampioen China. Selinger: "Niet alleen qua tegenstander, maar ook qua atmosfeer biedt de DELA Trophy ons een optimale voorbereiding. Eindhoven krijgt twee dagen topvolleybal voorgeschoteld."

De Grand Prix is het meest prestigieuze toernooi op wereldniveau dat jaarlijks wordt gehouden. Het is van groot belang, gezien de mogelijkheid voor de volleybaldames om zich te handhaven of zelfs te verbeteren op de worldranking. Ook een hoge klassering bij het EK dat dit jaar in België, na de Grand Prix-wedstrijden, wordt afgewerkt is belangrijk voor een optimaal Olympisch kwalificatietraject. Selinger: "Zowel tijdens het EK als tijdens de DELA Trophy kunnen we de steun van het publiek dan ook goed gebruiken. Een volle bak in Eindhoven zou geweldig zijn. Onze filosofie blijft in ieder geval: winnen vanuit goed spel. Als dat ook tegen China lukt, zijn we meer dan tevreden."

De wedstrijden voor de DELA Trophy worden gespeeld in het Indoor-Sportcentrum in Eindhoven. Aanmelden om gratis de wedstrijden bij te wonen kan via www.roadtobeijing.nl. Uitvaartverzekaar en - verzorger DELA is hoofdsponsor van het Nederlands damesvolleybalteam.

Over DELA
Uitvaartverzekeraar en -verzorger DELA werd in 1937 opgericht als de coöperatieve vereniging "Draagt Elkanders Lasten" en groeide in bijna zeventig jaar uit tot marktleider in de Benelux. Onlangs werd de Natura Uitvaartverzekering van DELA 'als beste getest' door de Consumentenbond.

////


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht