Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Zomerprogramma Podium Hardenberg
Iedere zomer verandert Uitgaanscentrum Podium in een Beachpartypalace. Speciaal voor de vakantiegangers in de regio Hardenberg maar zeker ook voor de thuisblijvers. Er is sowieso zaterdagnacht al heel veel actie in Podium want we kennen standaard tot 00.00 uur gratis entree, daarna slechts 5 euro p.p. We hebben standaard al Hollandse feesthits in het Oranjecafe en 'Dewy Rocks' in ons Café Rocks maar in de zomer staat de grote zaal ook nog eens drie weekenden lang onze grote zaal in het teken van onze Beachparties. A long, hot summer.

We gaan op zaterdag 28 juli van start met Beachparty part 1: "Reggeatonbeats on Tour". De makers van de populaire 'Bling Bling Party' hebben een daverende 'Reggaeton Beats On Tour Show' ontwikkeld om zo het grote publiek in alle delen van het land kennis te laten maken met 'Reggaeton'. Zaterdag 28 juli live in Podium met danseressen & entertainers, give away's en gratis CD's. Vannacht in Podium!

Op zaterdag 4 augustus: "Carnival de Brazil". Onze sexy dansers/entertainers zullen je vannacht met Braziliaanse verentooien en in sexy kleding vemaken met diverse dansshows maar ook zullen zij leuke Braziliaanse give away's (sombrero's, strohoeden en vele opvallende items) uitdelen. Tevens is er een 7-mans Brassband die bij jou de ritmische zomerkriebels komen opwekken! Tenslotte op zaterdag 11 augustus de finale. "Wet & Wildparty, incl. Miss Wet T-Shirt verkiezing". Een very hot event waar jij ook bij betrokken gaat worden. De DJ wordt bijgestaan door 4 super sexy 'Bikini Babes' die leuke, zomerse gadgets uitdelen en spuiten..... met echte waterpistolen en supersoakers. Durf jij het aan? Meer informatie lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht