Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 17 juli 2007

Zwoele Zoomeravonden in DierenPark Amersfoort

Kijken achter de schermen, schminken en een spannende voorstelling

Op de zaterdagen 28 juli en 4 en 11 augustus staat DierenPark Amersfoort in het teken van Zwoele Zoomeravonden. Het DierenPark is dan open tot 21.00 uur. Zomergasten kunnen achter de schermen kijken, kinderen kunnen zich laten schminken en meedoen aan de spannende voorstelling in de Stad der Oudheid.

Tijdens de Zoomeravonden staan er kijkjes achter de schermen op het programma. Op gezette tijden kunnen de gasten kijken in de stal van olifantenstier Sam. Ook staan de deuren naar het verzorgersdeel van de Savanne open en kan er een kijkje genomen worden op de binnenplaats van de roofdieren. Medewerkers staan daar klaar om alle mogelijke vragen over de dieren te beantwoorden.

Spannende voorstelling en stoere tatoo's

Het themagebied De Stad der Oudheid komt tot leven op de swingende klanken van traditionele muziek, zang en dans. Kinderen kunnen zich laten schminken als een echte Stad der Oudheid prins of prinses en ze kunnen meedoen met de voorstelling "Stil in de Stad". En dat alles onder toeziend oog van de krokodillen en de bavianen. Ook rondom het Knuffelpleintheater is van alles te doen. Daar wordt gezongen en gesprongen èn er worden stoere tatoo's uitgedeeld door het DierenParkduo "Schouten & Co".

Entreeprijs

Vanaf 16.00 uur geldt er een speciale entreeprijs van ¤12,50 per persoon, exclusief eten, drinken en parkeren. Abonnementhouders mogen gratis naar binnen op vertoon van hun geldige abonnementspas. Op www.dierenparkamersfoort.nl is meer informatie te vinden over de Zoomeravonden.

Onderschrift foto's


* Voorstelling SdO 096-070606: Een 'bewoonster' van de Stad der Oudheid in actie.

*zoo304-190504: Olifantenstier Sam.

///

Noot voor redactie;