Erotiek Der Kommissar op catwalk Leidseplein

27/07/2007 09:14
Spectaculaire modeshow beach & partywear rond fontein

Zaterdag 28 juli as om 22.00 uur sluit Der Kommissar de Amsterdam International Fashion Week af met een show zoals van Nederlands meest innovatieve lingeriemerk mag worden verwacht. Modellen showen beach & partywear zomer 2008, rondom en in de fontein voor Hotel Americain op het Leidseplein te Amsterdam. Driehonderd genodigden omringen de natuurlijke catwalk en vormen het decor voor een spectaculair evenement.

Onder het motto 'Over 21 degrees' vertaalt Der Kommissar haar eigenzinnige visie op lingerie nu naar beach & partywear. Niet het sportieve en functionele badpak of de zanderige bikini, maar een zomer- en flaneercollectie waarin is gekozen voor een nieuw silhouet: hoge broekjes en puntige borsten. Kosmopolitisch, vervreemdend en intrigerend. Voor Der Kommissar houdt de dag niet op als de zon ondergaat. Ook in deze collectie kent Der Kommissar weer de vier emoties waarmee de vrouw haar alterego's kan verbeelden; Please, Play, Passion en Power. Geladen en met klasse. Dat is Der Kommissar.

Annelies Nuy, ontwerper en ondernemer: 'Na het succes van onze lingeriecollecties is dit een nieuwe mijlpaal. De sprong van lingerie naar beach & partywear is niet groot. Hip uitgaan doe je bij mooi weer op het strand. Het is kijken en bekeken worden en daar hoort een spannende outfit bij. Vandaar ook de keuze voor deze locatie in de volle openheid van het Leidseplein. Zij die willen, kijken zaterdagavond over onze schouders mee'.





http://www.derkommissar.nl/pers