Ingezonden persbericht

Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, 28 juli 2007

Zaterdag 28 juli om 17:30 uur zijn onze hotels en restaurants in het TV programma 'Het leukste bedrijf van Nederland' te zien. Dit TV programma is een ware strijd tussen bedrijven door heel Nederland, waarbij ook humor belangrijk is. Ook u kunt op ons stemmen via nummer 0900-1911. U kunt stemmen vanaf 17:30 uur op 28 juli tot 12:00 uur op 2 augustus .

Wilt u de uitzending van Het Leukste Bedrijf van Nederland op RNN7 nog een keer zien of kunt u het niet ontvangen? Download dan hier ons bedrijfsfilmpje (het bestand wordt geopend in Windows Media Player). In deze nieuwsbrief hebben wij nog even voor u op een rijtje gezet waarom wij het leukste bedrijf van Nederland zijn.

Het leukste arrangement van Nederland! Van Drenthe tot aan 't Wad: van ¤139,- voor ¤129,- p.p., (geldig in maand augustus)
* 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
* 2x culinair 3 gangen diner
*1x bootretour naar een van de Waddeneilanden Ameland, Schiermonnikoog of Borkum
De leukste aanbiedingen van Nederland! Op www.hethotel.nl kunt u de best beschikbare kamerprijzen vinden. In de maand augustus zijn de standaard kamers te boeken vanaf ¤46,- per persoon per nacht exclusief een ontbijtbuffet a ¤12,50 per persoon. Voor slechts ¤19,50 per persoon kunt u ons driegangen halfpension menu bijboeken. Kijk op www.hethotel.nl voor de lastminute prijzen. Bel op 0900-1911 om uw stem uit te brengen.
De leukste omgeving van Nederland! Onze hotels en restaurants liggen allemaal in Drenthe. Als je Drenthe bezoekt word je er steeds weer door verrast: de bossen en de heide, door de wind uitgestoven vennen en levende stuifzanden, malse beekdalen en historische esdorpen, Drenthe heeft het! Daar is de natuur nooit ver weg en in het landschap zijn de sporen van het mystieke verleden nog zichtbaar......

De leukste restaurants van Nederland! Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren beschikt over een sfeervol restaurant en een gezellige brasserie. In het restaurant kunt u heerlijk genieten van de steeds wisselende a la carte kaart en de uitgebreide wijnkaart. De Brasserie kent een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken. Ook beschikt het eetcafe over een gevarieerde menukaart. Voor meer info klik hier.
De leukste uitjes van Nederland! Voor een feestje met uw familie, vrienden of collega's bent u bij onze hotels en restaurants aan het juiste adres. Of u nu een tocht wilt maken met de huifkar, wilt letterboxen of een GPS route wilt wandelen, het kan allemaal. Bij ontvangst krijgt u een heerlijk kopje koffie met gebak. Bij terugkomst in het hotel staat een culinair koud/warm buffet op u te wachten. Meer info klik hier.

Ook u kunt vertellen waarom u onze hotels en restaurants het leukste bedrijf van Nederland vindt. Stuur een mail naar gerriet@tibrinkhotel.nl met daarin de reden waarom u ons het leukste bedrijf van Nederland vindt. Het leukste idee wordt uitgekozen en wint 2x een overnachting in het Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen ter waarde van ¤199,-!

Weet u nog? Onze last-minutes veranderen elke dag. Kijk dus regelmatig op www.hethotel.nl

Brink Oostzijde 6 - Zuidlaren

Telefoon: 00 31 (0) 50 4091261 - Fax: 00 31 (0) 50 4096011

E-mail: info@tibrinkhotel.nl - Website: www.hethotel.nl