Nedstat

Nedstat lanceert nieuw Sitestat platform

Ongekende performance en schaalbaarheid

Amsterdam, 30 Juli 2007 - Nedstat kondigt een aanzienlijke upgrade aan van het Sitestat Platform. Het nieuwe high performance platform loopt vooruit op de geavanceerde eisen ten aanzien van analytics die in de komende jaren verder zullen aanscherpen. Het ondersteunt daarmee de toenemende complexiteit en groei van de toekomstige online business van bedrijven.

Het nieuwe systeem biedt de snelst mogelijke response tijden voor het opvragen van rapporten in de markt. Zelfs de meest intensieve data queries kosten niet meer dan enkele seconden. Het platform levert daarnaast vrijwel onbeperkte schaalbaarheid, zodat zelfs het meest extreme online verkeer ondersteund kan worden.

"Consumenten zijn op steeds meer manieren interactief online", zegt Michael Kinsbergen, Nedstatâs CEO. "Traditionele website interactie is uitgebreid met communicatie via blogs, widgets en sociale netwerken. De toenemende mogelijkheden van mobiel maken deze communicatie nog sneller en directer. Actieve betrokkenheid in discussies over brands, producten, services en andere topics zorgt voor opschudding in online marketing. De mening van de klant was nog nooit zo belangrijk."

Bedrijven moeten op de nieuwe vormen van communicatie inspelen. Met meer kanalen, hogere volumes en toenemende interactie is online marketing in snel tempo complexer geworden. Het is daarom belangrijker dan ooit dat alle bezoekersactiviteit snel en met het grootste detail geïntegreerd kan worden gemeten en gerapporteerd.

Met een ongekende performance en schaalbaarheid is het nieuwe Sitestat Platform volledig toegerust om aan deze hoge eisen te voldoen.
---