Gemeente Utrechtse Heuvelrug


VVV informatiebord onthuld

Op het stationsplein Driebergen-Zeist onthulden Henny Verbruggen (manager VVV Utrechtse Heuvelrug) en Roy Pamboer (Wethouder Economische Zaken en Toerisme) dinsdagmorgen een vitrinekast. Aan de ene kant valt er informatie over de VVV Utrechtse Heuvelrug te lezen; aan de andere kant komt informatie over het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug beschikbaar.

Verbruggen roemde tijdens de onthulling van de vitrinekast de samenwerking tussen de gemeente, het bedrijfsleven en de VVV met als doelstelling de inwoners en de toeristen van de gemeente zo goed mogelijk te informeren van de activiteiten die zich afspelen.

Om de informatievoorziening verder uit te breiden worden op korte termijn ook stoepborden (zie foto) op druk bezochte locaties geplaatst, zoals bij Kasteel Amerongen, Sport en Cultuurcentrum De Binder in Leersum en recreatiecentra Het Grote Bos in Doorn.

Wethouder Pamboer haalde ook in zijn toespraak de succesvolle samenwerking aan. ,,Samenwerken is van groot belang om elkaar te versterken. De onthulling van dit informatiebord is een eerste stap op weg naar een nieuw beleid van recreatie en toerisme waarbij de VVV Utrechtse Heuvelrug als gastheer van de toeristen optreedt, of beter gezegd: de tijdelijke inwoners van onze gemeente.

Tien van deze stoepborden met informatie over de VVV worden in de gemeente geplaatst.