Het Gesprek kiest voor E Power

31/07/2007 09:07

Het Gesprek kiest voor E Power

Amsterdam, dinsdag 31 juli 2007 - Het Utrechtse E Power gaat de sales doen voor de nieuwe multimediale tv-zender Het Gesprek. Dit hebben de directeuren van de bedrijven, Ruud Hendriks (Het Gesprek) en Jan Lagrouw (E Power), vandaag bekendgemaakt.

Het Gesprek heeft voor E Power gekozen, omdat het bedrijf gespecialiseerd is in de verkoop van advertentieruimte op het internet, jong en daadkrachtig is en via haar zusterorganisatie CRN al een stevige positie op de radiomarkt heeft verworven.

Ruud Hendriks: "Het Gesprek heeft behoefte aan een salesorganisatie die vernieuwend denkt, snel kan handelen en ons op nummer één plaatst. Anders dan traditionele partijen in de televisiewereld, weet E Power wat adverteerders in een digitale omgeving willen."

Jan Lagrouw verwacht namens E Power veel van Het Gesprek, dat vanaf 2 oktober aanstaande non-stop interviews en debatten gaat uitzenden: "Het Gesprek creëert een geweldig umfeld want de programma's gaan echt ergens over. Degenen die Het Gesprek op televisie en internet gaan volgen, doen dat weloverwogen en kijken aandachtig. Voor adverteerders is dat een zeer interessante, goed opgeleide doelgroep."

Het Gesprek is een nieuw opiniërend tv-kanaal opgericht door Frits Barend, Derk Sauer en Ruud Hendriks. Vanaf 2 oktober aanstaande zendt Het Gesprek als eerste zender ter wereld uitsluitend vraaggesprekken en debatten uit. Vooralsnog zullen de programma's slechts op het hele uur worden omlijst door reclame. De programma's zullen worden geleid door tal van gerenommeerde interviewers zoals Jort Kelder, Max Westerman, Lennart Booij en Ruud de Wild.

E Power is een relatief jong sales-bedrijf dat is gevestigd in Utrecht. Het bedrijf beschikt over een ruime knowhow als het gaat om de online en offline verkoop van advertentieruimte. Momenteel verkoopt E Power de reclame van 25 FM- en internet radiostations. E Power hecht bij zijn werkzaamheden aan de gecombineerde inzet van reclame op verschillende media zoals radio, tv en internet.