Chevrolet Uplander nu ook in Nederland leverbaar


Exclusief bij Autdoor de full size 7 persoons MPV van Chevrolet

ALMELO, 20070801 -- De Uplander crossover is ontworpen met het stoere uiterlijk van een SUV en de praktische kwaliteiten van een full size MPV. En is nu in een bijzonder luxe uitvoering leverbaar voor de introductieprijs van E 52.995,-.

De Uplander wordt aangedreven door een 3.9i V6 met 240pk (179kW) en 332Nm koppel. Er is ook een flex-fuel versie van de 3.9i V6 leverbaar in de loop van 2007. De motor is gekoppeld aan een elektronisch geregelde automatische transmissie, de Hyrdra-Matic 4T65-E. StabiliTrack is als optie leverbaar.

De Chevrolet Uplander is leverbaar in drie uitrustingsniveau's. De basis LS, de luxere LT en de extreem luxe LT Entertainer. In de meeste varianten is ook nog te kiezen voor een langere Extended uitvoering.

Bijzonder aan de LT uitvoering is het standaard rear entertainment systeem met DVD speler en monitor in combinatie met de electrische zijdeur(en). De Entertainer is o.a. voorzien van een Mobile Digital Media van PhatNoise.

De Chevrolet Uplander 3.9i V6 is leverbaar vanaf E 41.995,- en er is een introductieaanbieding voor de Uplander 3.9i V6 LT Extended die uit voorraad leverbaar is voor de introductieprijs van E 52.995,-.

Op de website www.autdoor.nl zijn alle uitvoeringen inclusief de uitrusting en bijbehorende prijzen terug te vinden. Autdoor levert de Uplander met 2 jaar Europese garantie en financial lease is mogelijk,





Autdoor SUV