LLiNK

Rotterdam, 2 augustus 2007


- PERSBERICHT -

Het Mexico van Andy McDonald in McDonald's Kitchen

In aflevering 10 van McDonald's Kitchen, het enige kookprogramma zonder vlees en vis, maakt Andy McDonald een pittige chili zonder carne, met zelfgemaakte maispannenkoekjes. Echte Mexicaanse Mariachi testen onder het genot van een shotje tequila Andy's kookkunsten. Zal hij net zo lekker koken als hun Mexicaanse mama? Bas Westerweel kijkt ondertussen of je kunt wennen aan pittig eten en gaat op bezoek bij een traditionele rokerij. Je ziet het in McDonald's Kitchen, dinsdag 7 augustus om 21.00 uur bij LLiNK op Nederland 3.

Heb jij ook lekkere recepten zonder vlees en vis? Doe dan mee aan de receptenwedstrijd op www.llink.nl en win een speciale kookworkshop met Andy in hoogst eigen persoon. Ook Andy's recepten zijn terug te vinden op de site, bovendien ontvang je met een simpel sms-je een boodschappenlijstje op je mobiel.

In McDonald's Kitchen trekken kok Andy McDonald en presentator Bas Westerweel 13 weken lang door het land, om de meest verrassende maaltijden te bereiden op de meest verrassende locaties. Altijd zonder vlees en vis, maar vooral met veel passie en liefde voor lekker eten.

McDonald's Kitchen is vanaf 5 juni elke dinsdag om 22.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl


---


- EINDE PERSBERICHT -