Politie Gelderland-Zuid

Buurtonderzoek in Wamel

Wamel, 07-08-2007 o De politie is nog steeds druk doende om te onderzoeken wie afgelopen zaterdagnacht op grote schaal vernielingen heeft/hebben aangericht in Wamel.
Zover bekend werden die nacht meer dan 30 autos vernield door onbekenden. Met witte verf zijn de buitenspiegels van personenautos en een vrachtauto beschadigd. Ook een garagedeur was met strepen beklad.

Zondag is de politie meteen gestart met een buurtonderzoek. Dit onderzoek loopt nog steeds en wordt ondersteund met een flyer die in de getroffen straten dinsdagmiddag huis aan huis wordt verspreid. Het gaat om bijna 300 woningen in de Viaductstraat, Saarskampen, De Geren en Lakenstraat.

Heeft u informatie?
Politieteam Maas en Waal is nog steeds op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over wat er zaterdagnacht is gebeurd. Inmiddels hebben zon 16 auto-eigenaren aangifte gedaan van vernieling. Ook andere gedupeerden worden verzocht om aangifte te doen, omdat dit ook voor het onderzoek bruikbare informatie kan opleveren. Voor het feit vernieling is er de mogelijkheid van internetaangifte. Uiteraard kan ook gewoon aan de balie van het politiebureau aangifte worden gedaan.