Foto.com en de fotografie op Second Life

07/08/2007 16:34



PR Newswire



PARIJS, August 7 /PRNewswire/ -- Foto.com, een online foto service, hoopt dat het nemen van foto's stijgt in de virtuele wereld, door gratis een handleiding aan te bieden en een .

(Foto: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20070806/268040 )

In deze vakantieperiode hoopt iedereen om van zijn verblijf geslaagde foto's te maken en om zijn beste reis souvenirs, van op het strand of in de bergen te delen met familie en vrienden ... of op Second Life.

Op Second Life is de fotografie één van de favoriete hobby's geworden van de avatars. Het is zelfs een kunst geworden voor sommigen onder hen, naar het voorbeeld van de fotograaf Yann Mip die een witboek schreef van de foto op Second Life voor Foto.com, organisator van een fotowedstrijd op Second Life (http://www.secondlife.foto.com).

De eerste handleiding voor de virtuele fotografie

Deze handleiding, gratis beschikbaar op het blog van de wedstrijd, is bestemd voor avatars van Second Life om hen te begeleiden bij hun eerste clichés van de virtuele wereld.

>. Dankzij interactieve terminals (HUDs), die ter beschikking gesteld zijn voor de avatars op verschillende eilanden in de virtuele wereld, kunnen hun beste clichés direct versturen naar het wedstrijdblog
(http://www.secondlife.foto.com).

10 000 Linden-dollars voor de beste foto

Iedere week stemmen de internauten voor hun voorkeurfoto: landschappen, avatars, monumenten... iedere foto kan tot 10,000 Linden-dollars opbrengen voor zijn auteur, gratis afdrukken op Foto.com en een fotoboek met de mooiste foto's genomen op Second Life.

Een virtuele tentoonstelling met de winnende foto's zal georganiseerd worden in het virtuele universum ter gelegenheid van de wedstrijd.

De deelnemers komen uit 56 landen

De operatie, geleid door Publicis Consultants - Net Intelligenz blijkt > : tot 30 juli bereikte het wedstrijdblog dagelijks 2000 bezoeken afkomstig uit 56 landen.

Over Foto.com: FOTOCOM is een gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkeling van numerieke foto's via het Internet. Leider in de Benelux en Frankrijk, verwerkt Foto.com numerieke foto's voor het geheel van de landen van de Europese Gemeenschap en daarbuiten.

Contact

Lucile Reynard
lucile.reynard@consultants.publicis.fr
+33-(0)1-44-43-66-13
Contact: Lucile Reynard, lucile.reynard@consultants.publicis.fr, +33-(0)1-44-43-66-13