Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

|Datum |7 augustus   |
|      |2007         |
|Nummer|008          |
Kwaliteit gelijkwaardig aan laserprintsystemen

Veenman introduceert multifunctionele printers
met hogere snelheid en tot 30% minder kosten

Dankzij een revolutionaire technologie brengt Veenman de toekomst dichterbij.

De nieuwe HP CM 8050 en HP CM 8060 multifunctionals (MFP's) maken gebruik van een nieuwe printtechnologie, HP Edgeline. Hierbij worden paginabrede inkjet-printkoppen gebruikt. Niet de inktkop beweegt tijdens het printproces, maar het papier. Hierdoor bereiken deze MFP's een vergelijkbare snelheid als de meest veelzijdige laserprinters.

Kosteneffectief en baanbrekend in de branche is het kleurenafdruk rekenmodel. Uniek voor de nieuwe MFP's is dat afdrukken met slechts een klein gedeelte in kleur (bijvoorbeeld e-mail handtekeningen in blauw of kleine logo's) als monochrome afdrukken worden berekend.

De Edgeline technologie, in combinatie met nieuw ontwikkelde bijzonder snel drogende HP Vivera-inkten, zorgt voor kwalitatief buitengewoon hoogwaardige afdrukken. Door een speciale 'bonding agent' worden de kleuren nog levendiger en is de afdruk optimaal licht en watervast. Dat betekent, dat bijvoorbeeld markeerstiften probleemloos gebruikt kunnen worden.

De machines zijn bovendien uitgerust met een drie tellersysteem. Dit houdt in, dat er een teller is voor alleen zwart-wit en twee voor kleurenafdrukken met een nuance in verzadiging voor meerdere doeleinden, maar met een ongekend professionele kwaliteit. Daardoor zijn deze full colour afdrukken aanzienlijk inkt- en kostenbesparend.

De combinatie van al deze vernieuwende componenten en technologieën zorgt voor een directe besparing tot maar liefst 30% op de totale printkosten.

Bij al deze voordelen kan nog worden opgeteld, dat de beide MFP's supersnel zijn, van 50 en 60 monoafdrukken per minuut tot 40 en 50 kleuren prints op A4. De printers zijn bovendien voorzien van uitgebreide functionaliteiten zoals Optical Character Recognition (OCR), send-to-email en vele andere hoogstaande extra's.

Door het grote en duidelijk display is de machine eenvoudig in het gebruik en buitengewoon klantvriendelijk. De HP CM 8050 en CM 8060 MFP's zijn een nieuwe dimensie in document automatisering.

Veenman is de eerste partner van HP, die deze ultramoderne multifunctionele printsystemen in Nederland op de markt brengt in combinatie met het complete en unieke Veenman-servicepakket.

Robin Goemans,
Marketing Manager Veenman

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Robin Goemans, Marketing Manager
tel. 010-2846316
mobiel 06-218 24 299

of

Judith de Witte, Communicatie Manager
Tel. 010 - 284 62 66
Mobiel 06 - 25 017 995

Over Veenman
Veenman is specialist op het gebied van documentmanagement, digitale oplossingen en procesoptimalisatie. Met een netwerk van krachtige partners worden adviezen en oplossingen op maat aangeboden voor de totale documentenstroom. Door een klantgerichte aanpak wordt de kwaliteit van organisaties in vele branches geoptimaliseerd. In bijna 90 jaar is Veenman uitgegroeid tot het meest moderne concern in de branche. Het hoofdkantoor van Veenman staat in Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Best, Groningen, Utrecht en Zwolle. Veenman telt circa 320 medewerkers. De onderneming maakt deel uit van het Corporate Express concern.

-----------------------

Veenman B.V.

Voor meer informatie kunt u

contact opnemen met:

Robin Goemans
Marketing Manager

Lylantse Baan 11
2908 LG Capelle a/d IJssel
Postbus 1302
3000 BH Rotterdam

Telefoon 010 284 63 16
robin.goemans@veenman.nl

-----------------------
(pic)


---- --