Fried Frank kiest negen nieuwe partners

07/08/2007 17:10
PR Newswire



NEW YORK, August 7 /PRNewswire/ --
Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson LLP kondigde vandaag aan dat negen partners zijn uitgekozen om toe te treden tot de vennootschap. Met ingang van 1 september 2007 zijn de nieuwe partners: Peter Guryan, Francois Hellot, Barbara Levy, Richard C. Park, Brian D. Pfeiffer, Tiffany Pollard, Damian P. Ridealgh, Joshua Wechsler en Eli Weiss.

In een gezamenlijke verklaring zeiden Valerie Ford Jacob, voorzitster van Fried Frank en Justin Spendlove, beherend vennoot van Fried Frank: "Wij zijn bijzonder opgewonden en trots dat deze collega's partners worden van het kantoor en wij kijken uit naar een voortdurende groei en succes van Fried Frank."

De volgende advocaten zijn als partner gekozen:

Peter Guryan, een advocaat op de antitrust afdeling van het kantoor in New York, richt zijn praktijk op antitrust counseling, overheidstoezicht op overnames en fusies en procesvoering. Hij heeft succesvol grote bedrijven uit verschillende bedrijfstakken vertegenwoordigd in connectie met fusies, joint venture en civiele non-fusie onderzoeken door de United States Department of Justice en de Federal Trade Commission. Voordat hij bij Fried Frank kwam in 2001 was de heer Guryan een procesadvocaat bij de Department of Justice in de Antitrust Division's Telecommunications Task Force. Hij begon zijn juridische carrière in 1996 als griffier bij de Edelachtbare Harold A. Ackerman, United States District Court voor het district van New Jersey en was daar werkzaam tot 1998. In 1996 behaalde hij zijn JD cum laude, bij Cornell Law School en in 1992 behaalde hij zijn BA bij Cornell University. Hij is toegelaten tot de rechtspraktijk in New York en mag voor het United States District Court van het Southern District van New York procederen.

Francois Hellot, een advocaat op de vennootschapsafdeling in Parijs, richt zijn rechtspraktijk op fusies en overnames voor publieke en private bedrijven in Frankrijk en het buitenland, en op private aandelentransacties (venture capital en leveraged buy-outs). Hij heeft grote ervaring met het vertegenwoordigen van zowel financiële investeerders als managers. De heer Hellot is in 2005 bij het kantoor komen werken als European Counsel. Hij heeft zijn gevorderde diploma in 1994 ontvangen in het Engelse en Noord-Amerikaanse bedrijfsrecht van de Universiteit van Parijs - I. Hij heeft ook een diploma van het Paris Institute for Political Studies. In 1997 is hij toegelaten tot de balie van Parijs.

Barbara Levy, een advocaat bij het kantoor van Fried Frank in Parijs, richt haar praktijk voornamelijk op vennootschapsrechtelijke en commerciële procesvoering. Naast haar algemene vennootschapsrechtelijke procesvoering, heeft zij een sterke praktijk ontwikkeld op het gebied van handelsmerken, intellectuele eigendom en aanverwante commerciële problemen, distributie en antitrust recht en algemeen contractenrecht. Haar cliënten bestaan onder meer uit Franse en internationale ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, waaronder luxegoederen, mode, telecommunicatie en automobielen. Mevrouw Levy is sinds 2005 werkzaam bij het kantoor als European Counsel. Zij heeft een gevorderd diploma in internationaal privaatrecht van de Universiteit van Parijs - II, met hoog judicium, met als specialisatie internationale commerciële arbitrage. In 1990 is zij toegetreden tot de balie van Parijs. Voordat zij bij het kantoor werkzaam werd in 2005, was Barbara Levy partner bij het kantoor Veil Jourde.

Richard C. Park, een advocaat op de antitrust afdeling van het kantoor van Fried Frank in Washington, D.C., richt zijn praktijk op het geheel van antitrust counseling met een nadruk op fusies en overnames, joint ventures, en het vertegenwoordigen van cliënten met betrekking tot onderzoeken door de United States Department of Justice en de Federal Trade Commission. Hij heeft aanzienlijke ervaring met het vertegenwoordigen van cliënten afkomstig uit verschillende bedrijfstakken, waaronder software, farmaceutisch, defensie, telecommunicatie en media, met betrekking tot fusies en overnames. In 1999 is de heer Park bij het kantoor komen werken. Hij is de voormalig vice voorzitter van de ABA Antitrust Telecommunications Committee. Hij heeft zijn LLM behaald in 1997 bij Georgetown University Law Center, en zijn JD in 1995 bij Northeastern University School of Law, en zijn BA bij Cornell University in 1992. Hij is toegelaten tot de balie in het district van Columbia en New York.

Brian D. Pfeiffer, een advocaat bij het kantoor in New York op de faillissementsafdeling, heeft een brede ervaring in het adviseren van cliënten in zaken betreffende insolventie of herstructurering. Zijn praktijk omvat het vertegenwoordigen van debiteuren in connectie met zogenaamde chapter 11 zaken en herstructurering buiten rechte, crediteurencommissies of aanzienlijke crediteuren in connectie met zogenaamde chapter 11 zaken. Hij is sinds 1999 bij het kantoor werkzaam. De heer Pfeiffer behaalde zijn JD in 1999 bij Hofstra University School of Law en behaalde zijn BA bij de State University of New York in Albany in 1996. Hij is toegelaten tot de balie van New York en tot het procederen voor de United States District Court for the Southern District of New York.

Tiffany Pollard, een advocaat op de vennootschapsafdeling van het kantoor in New York, richt haar praktijk op de private aandelentransacties en de fusies en overnames, daarbij zowel private als publieke ondernemingen vertegenwoordigende. Daarbij adviseert zij cliënten regelmatig over zaken aangaande vennootschappelijk bestuur en naleving van effectenrecht. Zij is sinds 2000 bij het kantoor werkzaam. Mevrouw Pollard behaalde haar JD bij Michigan Law School in 1998 en haar BA bij de University of California in Berkeley in 1991. Zij is toegelaten tot de balie van New York.

Damian P. Ridealgh, een advocaat op de vennootschapsafdeling, richt zijn praktijk voornamelijk op het vertegenwoordigen van financiële instanties, zoals kredietnemers en uitgevers van financiële transacties met vreemd vermogen (leveraged finance transactions) met een speciale focus op het financieren van overnames. Voordat de heer Ridealgh in 2004 bij het kantoor werkzaam werd, werkte hij als bankmedewerker bij Ashurst, voornamelijk in het kantoor in Londen, met een detachering naar Deutsche Bank in Londen en het kantoor van Ashurst in Brussel. De heer Ridealgh behaalde zijn JD equivalent in 1999 bij het College of Law in Londen en zijn LLM in 1997 bij de University College in Londen. Hij is toegelaten tot de balie in Engeland en Wales en heeft toelating tot de balie in New York verzocht.

Joshua Wechsler, een advocaat op de vennootschapsafdeling in Hongkong en New York, richt zijn praktijk op financieringsconstructies en de effectenwetgeving in de VS, vertegenwoordigende zowel uitgevers als garantiesyndicaten in een verscheidenheid van debiteuren en aandelen financieringstransacties, waaronder openbare emissies, onderhandse plaatsing, en grensoverschrijdende financieringen. Hij is ook opgetreden voor een aantal uitgevers in connectie met bestuurszaken en het rapporteren als gevolg van de effectenwetgeving in de VS. Voordat hij werkzaam werd bij Fried Frank, was hij werkzaam als jurist bij de United States Securities and Exchange Commission's Division of Corporation Finance. De heer Wechsler is in 1998 bij het kantoor komen werken en werd in 2004 special counsel. Recentelijk heeft de heer Wechsler met het lanceren van de kapitaalmarktafdeling in Azië geholpen door het openen van het kantoor in Hongkong in 2007. Hij behaalde zijn JD bij St. Thomas University School of Law in 1993 en zijn LLM bij Georgetown University Law Center in 1994. Hij behaalde zijn BA van de University of Florida in 1990. De heer Wechsler is toegelaten tot de balie in New York and Florida.

Eli Weiss, een advocaat op de fiscale afdeling van het kantoor in New York, richt zijn praktijk voornamelijk op het vertegenwoordigen van binnenlandse en internationale cliënten in verscheidene transacties, inclusief overnames en ontmantelingen, openbare en private financieringen, joint ventures en het ontwerpen en implementeren van reorganisatieplannen. Hij is sinds 1999 bij het kantoor werkzaam. De heer Weiss behaalde in 1999 zijn JD, magna cum laude, bij de Georgetown University Law Center, waar hij was verkozen tot de Order of the Coif. Hij behaalde in 1990 zijn BA en in 1992 zijn MA 1992 bij Beth Medrash Govoha. De heer Weiss is toegelaten tot de balie in New York.

Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson LLP is een leidinggevend internationaal advocatenkantoor met meer dan 600 advocaten in kantoren in New York, Washington, D.C., Londen, Parijs, Frankfurt and Hongkong. De advocaten van Fried Frank vertegenwoordigen regelmatig zowel grote investeringsbanken, private equity houses en hedge funds, als de meeste grote ondernemingen ter wereld. Het kantoor biedt juridische dienstverlening aan op het gebied van fusies en overnames, private equity, vermogensbeheer,kapitaalmarkten en financieringsvormen, witteboordencriminaliteit en civiele procesvoering, effectenrecht, naleving en uitvoering van de wet, overheidscontracten, milieurecht en procesvoering, onroerend goed, fiscaal recht, insolventie, antitrust, belastingvermindering en compensatie, intellectuele eigendom en technologie, internationale handel, en stichtingen en nalatenschappen. Het kantoor heeft een samenwerkingsverband met Huen Wong & Co. in Hongkong. Meer informatie over Fried Frank kan gevonden worden op de website: www.friedfrank.com.

Web site: http://www.friedfrank.com

Paula Zirinsky, Director of Media Relations and Communications van Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobson LLP, +1-212-859-8818 of paula.zirinsky@friedfrank.com