Ingezonden persbericht


Persbericht

Woensdag 8 augustus: ladies night in tuschinski

Ongehinderd zwijmelen van première topfilm Hairspray

Amsterdam ­ juli 2007, Ladies opgelet! Na het grote succes van eerdere edities vindt op 8 augustus weer een speciale Ladies Night plaats in het beroemde Amsterdamse filmtheater Tuschinski. Op die zomeravond vindt de première plaats van de film Hairspray. De film beschikt over een geweldige cast, met onder andere: John Travolta en Michelle Pfeiffer!

John Travolta als moeder!
In 1988 schreef en regisseerde de eigenzinnige John Waters de muzikale komedie 'Hairspray' met een toen nog dikke Ricky Lake in de hoofdrol, die later bekend werd met haar eigen talkshow. Jaren later werd er een Broadway musical van 'Hairspray' gemaakt en negen Tony Awards verder was het tijd voor een nieuwe verfilming. Regisseur Adam Shankman ('The Pacifier') tekende voor de regie en kreeg een aanzienlijke cast bijeen met rollen voor Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Queen Latifah en een onherkenbare John Travolta als de gezette moeder van Tracy Turnblad.

Women's battle om de top
Hairspray is de ideale film voor een women only zomeravond als deze: vol zwijmelmomenten en met een happy end. Hairspray gaat over een mollige tiener, Tracy Turnblad, die tegen de verwachtingen in bij een dansshow op tv terecht komt. Dit tot grote ergernis van 'dance queen' Amber von Tussle, die ook nog haar vriendje aan de onverwachte heldin verliest. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Auto Show te mogen dragen. Ze zetten alles op het spel ­ zo lang het haar maar goed blijft zitten.

Avondje uit
Deze avond wordt je in de watten gelegd, jij ziet de film als aller eerste! Onder het genot van een cocktail en hapjes wordt je in de prachtige VIP ruimte van het Tuschinski Theater ontvangen. Na afloop van deze spetterende avond krijg je natuurlijk een goodie bag met lady producten mee naar huis.

Beperkt aantal kaartjes
Toegangskaarten voor de filmpremière zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 13,50. Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij! Ontvangst met welkomstcocktail is vanaf 20.00 uur, de film begint om 20.45 uur Zie voor meer informatie www.tuschinski.nl.

Het fameuze theater Tuschinski in Amsterdam ­ al ruim 85 jaar een begrip in de filmwereld ­ is in 1911 opgericht door Abraham Tuschinski en opende haar deuren op 28 oktober 1921. Het Franse Pathé, inmiddels eigenaar van het gebouw, verschafte hem destijds de benodigde licentie en leverde materialen voor de bouw. Het theater is bedreven in de organisatie van grote evenementen.Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Pathé Tuschinski Theater. Reserveren kan via de Pathélijn: 0900 1458 of via www.tuschinksi.nl