Gemeente Bolsward


woensdag 8 augustus 2007

Mededelingen 8 augustus 2007

Binnengekomen bouwaanvragen
Ingevolge artikel 41 van de Woningwet maken burgemeester en wethouders bekend dat de volgende aanvragen om een bouwvergunning zijn ontvangen:
1. voor het oprichten van een berging op het perceel Jelmerstraat 22;
2. voor het wijzigen van de achtergevel op het perceel Florencestraat 2;

3. voor het wijzigen van de achtergevel op het perceel Florencestraat
4.

Tegen aanvragen kunnen geen bezwaren worden ingediend. Dat is wel mogelijk tegen verleende bouwvergunningen.

Deze publicatie is alleen bedoeld ter informatie over welke aanvragen bij de gemeente zijn ingekomen. Tegen een aanvraag kan geen bezwaarschrift worden ingediend, omdat een besluit nog ontbreekt.

Welstandsbeoordeling
De vergaderingen van de welstandscommissie zijn openbaar. Voor de aanvrager van een bouwvergunning bestaat de mogelijkheid om een mondelinge toelichting te geven. Iedere woensdagmiddag in de even weken is er in het stadhuis een rayonarchitect van de welstand-commissie "Hûs en Hiem" aanwezig. De zitting begint om 9.30 uur. De agenda voor deze zitting is op de dinsdag voorafgaande aan dit overleg in te zien op het stadhuis, sector Wonen en Werken, Kerkstraat
1 of via de website www.bolsward.nl. Voor informatie en/of vragen over de agenda kunt u contact opnemen met de gemeente Bolsward onder telefoonnummer 0515-578720.

De burgemeester maakt bekend dat op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en/of bijzondere wetgeving de volgende vergunningen zijn verleend:

1. d.d. 3 augustus 2007, aan AV Horror voor het houden van een wegwedstrijd Sneek-Bolsward-Sneek op zaterdag 25 augustus a.s. tussen 17.00 en 18.00 uur, met als route door Bolsward: Snekerstraat, B. Yntjesstraat, Brunostraat, Dr. Beekhuissingel, Hoog Bolwerk, Remise, Suvellaan en terug via Snekerstraat;

2. d.d. 3 augustus 2007, aan PKN Bolsward, voor het houden van een evenement in de Broerekerk op zaterdag 8 september a.s. tussen 14.00 en 17.00 uur waarbij presentaties en spelletjes worden gehouden en niet versterkte muziek ten gehore wordt gebracht.

Bekendmaking verordening
Burgemeester en wethouders van Bolsward maken het volgende bekend.

De volgende verordening is op 12 juni 2007 door de raad van Bolsward vastgesteld:
Verordening rechtspositie wethouders en raadsleden 2007.

Deze verordening ligt kosteloos ter inzage op de gemeentesecretarie, Jongemastraat 2. U kunt op verzoek tegen betaling van de kosten een kopie verkrijgen van deze verordening.

Deze verordening treedt in werking met ingang van de derde dag na die van publicatie.