Ingezonden persbericht


Persbericht Nicis Institute

Cees den Bakker naar Nicis Institute

DEN HAAG, 8 augustus 2007 - Cees den Bakker (50) treedt per 1 oktober aanstaande in dienst als senior adviseur media en public affairs van Nicis Institute, het Maatschappelijk Top Instituut voor de steden. Den Bakker was sinds 2000 woordvoerder van het Korpsbeheerdersberaad en de Raad van Hoofdcommissarissen bij het Nederlands Politie Instituut. Den Bakker volgt Patrick Harms op, die per 20 augustus als coördinator public affairs a.i. gaat werken bij waterbedrijf Vitens.

Loopbaan Cees den Bakker
Voordat Cees den Bakker woordvoerder van het Nederlands Politie Instituut werd, was hij actief in de journalistiek. Hij was onder andere chef Haagse redactie van Radio West en chef nieuwsredactie/adjunct hoofdredacteur bij Radio Rijnmond. Tevens was hij actief als presentator van diverse radio- en televisieprogramma's.

Achtergrond Nicis Institute
Nicis Institute is het Maatschappelijk Top Instituut voor de steden en biedt praktische oplossingen door onderzoek, kennisdeling en opleiding. Het is opgericht door de 31 grote gemeenten, 9 departementen, de NWO en de provincie Zuid-Holland. Nicis Institute heeft als doel om de sociale en economische kracht van steden te versterken. Het Kenniscentrum Grote Steden is sinds 1 januari 2007 opgegaan in Nicis Institute.

Noot voor de redactie /