Website biedt helpende hand op vakantie

08/08/2007 10:38



Familyware B.V.



Bankpasje verloren, camera gestolen, een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis. Zomaar een aantal zaken die mensen (helaas) kunnen overkomen tijdens hun vakantie. Erg vervelend, maar wat bovendien vervelend is, is de vele tijd die je nodig hebt om alles administratief af te handelen. Dankzij de website www.familyware.nl is dat vanaf nu verleden tijd.

Via www.familyware.nl kan iedereen zich gratis inschrijven voor Family+Friends, een online omgeving waar je je privézaken kunt bijhouden en waarmee je kunt communiceren met familie en vrienden. Waar ter wereld je je ook bevindt, met een internetverbinding heb je overal toegang tot belangrijke persoonlijke informatie zoals telefoonnummers, email, verzekeringsgegevens en een inboedellijst. Sinds kort krijgt iedereen zelfs standaard 1GB opslagruimte gratis waar 10 MB gebruikelijk was.

Alles onder één dak

Jeroen van der Heijden, één van de oprichters van Familyware: "De eerste twee jaar hebben we voornamelijk benut om ons product te verbeteren en verder uit te breiden. Inmiddels zijn we als Gold Partner gecertificeerd door Microsoft en vinden we de tijd rijp om Nederland kennis te laten maken met Family+Friends. Dat kan alleen wanneer gebruikers ook daadwerkelijk de ruimte hebben om het één en ander op te slaan. Daarmee zijn we vrij uniek. Iedereen hoeft bovendien maar één keer in te loggen , want alle functionaliteiten zitten onder één dak: fotoalbum, adresboek, gezinsagenda, privé-administratie, e-mail, inboedellijst, digitaal archief en effectenbeheer."

Consumenten kunnen gratis gebruik maken van Family+Friends, omdat Familyware haar inkomsten haalt uit onder meer advertenties, exclusieve sponsoring van diensten en premium services.

Over Familyware

Familyware is een jonge onderneming, van start gegaan in maart 2005. Het bedrijf is gevestigd in Breda en houdt zich bezig met de ontwikkeling en verkoop van software voor gezinnen. De oprichters hebben een jarenlange ervaring in softwareontwikkeling. Zij delen de passie voor standaardsoftware voor grotere groepen gebruikers en hekelen de grote hoeveelheid aan verschillende toepassingen waarmee de hedendaagse PC-gebruiker wordt opgezadeld.