Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe Functioneel Consultant voor Morningstar Systems

Heerlen, 8 augustus 2007 - Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, heeft Sander van der Stap (28) aangesteld als Functioneel Consultant. Hij gaat zich met name bezighouden met het ontwerpen, inrichten en configureren van oplossingen gebaseerd op Livelink.

Als Functioneel Consultant Livelink wordt Van der Stap verantwoordelijk voor de vertaalslag van de eisen en wensen van de klant naar een functioneel ontwerp met volledige specificaties. Daarbij zal hij rekening houden met de inhoudelijke mogelijkheden van Livelink om bedrijfsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren. Vervolgens draagt hij zorg voor de functionele inrichting en configuratie van het systeem en begeleidt hij de volledige invoering ervan, tot aan de roll-out, training en nazorg.

Sander van der Stap komt van Stichting Ipse, een stichting voor gehandicaptenzorg, waar hij werkte als applicatiebeheerder van Livelink. Deze Open Text-oplossing werd bij Ipse geleverd en geïmplementeerd door Morningstar Systems. Van der Stap was verantwoordelijk voor het selectietraject van het ECM-pakket en heeft meegewerkt aan de implementatie van Livelink. Daarnaast verrichtte hij het dagelijks beheer van het pakket. Hij was ook verantwoordelijk voor de technische invulling van de website en het intranet van Ipse. Voorheen was Van der Stap onder andere zelfstandig websitebouwer en grafisch ontwerper bij een reclame- en marketingbureau.

"Ik verwacht mijn expertise op het gebied van ECM snel te vergroten met behulp van alle kennis en ervaring die al aanwezig is binnen Morningstar", aldus Sander van der Stap. "Ik zie mijn nieuwe werkomgeving met veel plezier en ambitie tegemoet."

René Beulen, directeur van Morningstar Systems: "Tijdens het project bij Ipse hebben we al veel samengewerkt met Sander, onder andere bij de ontwikkeling van een Elektronisch Cliënten Dossier. Ik weet zeker dat hij zijn expertise op het gebied van Livelink op een goede manier weet in te zetten voor onze klanten."

Morningstar Systems - Nieuw Eyckholt 292H, 6419 DJ, HEERLEN Tel.: 045 - 576 0710, Fax: 045 - 576 0719, e-mail: info@morningstarsystems.nl, internet: www.morningstarsystems.nl

Over Morningstar Systems
Morningstar Systems, specialist op het gebied van Context Management en Enterprise Content Management, is gericht op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen en tussen bedrijven. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde gegevensbronnen (databases, applicaties) en ongestructureerde gegevensbronnen (e-mail, tekstdocumenten, presentaties enzovoort). Morningstar ontwikkelde een aantal implementatiemethoden en technieken die hebben geleid tot een nieuwe expertise aangeduid als 'Context Management'. Ter ondersteuning daarvan levert het bedrijf als gecertificeerd wederverkoper een aantal hoogwaardige toepassingen op het gebied van portalbouw, documentbeheer, klantbeheer, alsmede records-, workflow- en kennismanagement. Morningstar Systems is een vooraanstaand leverancier voor de advocatuur en heeft verder klanten in de sectoren petrochemie, farmachemie en financiële dienstverlening. Morningstar Systems is opgericht in 1996 en heeft vestigingen in Heerlen (hoofdkantoor), Amstelveen en Londen (UK). Morningstar Systems was in 2005 Interwoven's Enterprise Partner of the Year en winnaar van de VIP Applicatie van het Jaar Award 2004 en 2005. Meer informatie: www.morningstarsystems.nl


---

Voor redactionele informatie (Ref.: 1407):
Influx PR - Frieda Zieleman - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: frieda@influx-pr.com