Ingezonden persbericht


Persbericht

Software Solutions Partners (SSP) kiest Influx PR voor ondersteuning groeiambities in Benelux

Halifax (UK), Apeldoorn, 8 augustus 2007 - In het kader van de strategische groeiplannen voor Europa heeft Software Solutions Partners (SSP) - softwarespecialist op het gebied van verzekeringen - zijn public relations activiteiten voor de Benelux ondergebracht bij Influx PR. SSP heeft een dominante marktpositie opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en opereert daarnaast succesvol in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Kenia, India, het Caraïbisch gebied en de Verenigde Staten. Een vanzelfsprekende volgende stap is het vasteland van Europa. SSP wil dit gaan realiseren vanuit Nederland. De organisatie koos Influx PR vanwege zijn veelzijdige dienstverlening en duidelijke expertise op IT-gebied.

"Weliswaar zijn er al Europese klanten die de systemen van SSP gebruiken, bijvoorbeeld in Denemarken, Spanje, Malta, Turkije en Nederland, maar SSP zal met de opening van een Nederlandse vestiging Europese klanten unieke oplossingen kunnen bieden", zegt Ray Gerber, European Business Develepment Executive van SSP. "Influx PR heeft bewezen dat het een brede ervaring heeft op het gebied van ondersteuning van organisaties als de onze en beschikt over de juiste perscontacten. Op IT-gebied heeft Influx met name zijn sporen ruimschoots verdiend."

"Dat Software Solutions Partners als softwareleverancier binnen de verzekeringsketen kiest voor Influx PR stemt ons zeer verheugd", zegt Jakob Brons, directeur van Influx PR. "SSP zet zich hartstochtelijk in voor zijn klanten. Veel klanten zijn al bij hen sinds 1984 en gemiddeld blijft een klant meer dan tien jaar. We gaan er vanuit dat dit toonaangevend bedrijf in een zeer interessante groeimarkt - met ons als partner - een goede positionering in de markt zal veroveren."

Over Software Solutions Partners
Software Solutions Partners (SSP) is de belangrijkste leverancier van softwareoplossingen binnen de Britse schadeverzekeringsmarkt. Als snelst groeiende bedrijf in zijn sector specialiseert SSP zich met name in alle aspecten van de verzekerings-bedrijfsketen, door oplossingen te bieden aan tussenpersonen, volmachtbedrijven en verzekerings­maatschappijen van elke mogelijke omvang. SSP heeft meer dan 650 werknemers en het hoofdkantoor is in Halifax (UK). Zij ondersteunen ruim 31.000 gebruikers in meer dan 50 landen. SSP heeft een vergaande kennis zowel op het gebied van IT als van verzekering en investeert veel tijd om de zaken van de klanten te begrijpen en door zich te concentreren op oplossingen die maximaal bedrijfsvoordeel kunnen opleveren. SSP levert al meer dan twee decennia innovatieve oplossingen, die bekend staan als betrouwbaarste en efficiënte systemen in de markt en die partners voordeel opleveren.