Gemeente Dordrecht


Volop strandactiviteiten bij eerste SummerXperience

4-8-2007

SummerXperiance Beach, woensdag 8 augustus 12-17 uur locatie:Schenkeldijk Gratis 12-19 jaar Alle jeugd van 12 tot en met 19 jaar is op woensdag 8 augustus welkom op sportcomplex Schenkeldijk. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen jongeren gratis meedoen aan allerlei sportieve activiteiten.

Er staan die dag aan de Schenkeldijk een stormbaan, bungee trampoline, evenwichtsbalk, tenniscourt, rodelbaan en pannabowl. Daarnaast is er een beach voetvolleytoernooi en kunnen jongeren levend sjoelen. Omdat het een instuif is, kunnen jongeren tussen 12.00 en 17.00 uur komen en gaan wanneer ze zelf willen.
SummerXperience
Om jongeren in de zomervakantie de gelegenheid te geven om lekker te sporten organiseren Bureau Sportstimulering en DWO diverse grote sportevenementen onder de noemer SummerXperience. Vanaf begin juli kunnen jongeren al sms'en naar 5030. Na het sms'en van het woord `sport' ontvangen zij in de zomermaand augustus gratis een sms met informatie over de vier grote sportevenementen in Dordrecht. Jongeren kunnen hun mobiele telefoonnummer gratis laten registreren via actionsport@dordrecht.nl. In de sms worden datum, tijd en locatie vermeld, zodat de jongeren op de hoogte blijven van wat er gebeurt in Dordrecht op het gebied van sport. Meer informatie is te vinden op www.dordrecht.nl/actionsport en http://action-sport.hyves.nl.