Gemeente Weert

26 juli 2007

ONDERHOUD AAN ASFALT GROOT AANTAL STRATEN IN WEERT

Samen met de gemeente Nederweert laat Weert dit jaar voor de derde keer asfaltonderhoud uitvoeren aan een groot aantal straten. Aannemersbedrijf Janssen de Jong infra BV zal van 8 augustus t/m 5 september in Weert het groot onderhoud aan de asfaltwegen uitvoeren.

Enkele locaties die dit jaar in Weert aan bod komen zijn onder andere de Ringbaan West/Zuid (vanaf de Kazernelaan t/m de Maaseikerweg), Castertweg, rotonde Maaseikerweg/Nassaulaan, rotonde Graafschap Hornelaan/Maaslandlaan, de voetpaden St. Maartenslaan (Weert) en Noordervijver.

Werkzaamheden
Het werk bestaat voor het grootste deel uit het repareren van slechte stukken asfalt, een nieuwe asfaltlaag aanbrengen, het aanbrengen van grasbetonstenen ter bescherming van de wegkanten en het asfalteren van dichtgeklinkerde rioolsleuven.

Overlast
Deze werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken bij de weggebruiker onder andere door (gedeeltelijke) wegafzettingen. Hiervoor wordt begrip gevraagd. Aanwonenden worden drie dagen voor aanvang van de werkzaamheden per brief geïnformeerd. Hen wordt verzocht hun voertuig op de betreffende dag ergens anders te parkeren.

2007.151 LS


---- --