Blue Fox Enterprises N.V.

PERSBERICHT

Vianen, 8 augustus 2007 aantal pagina s: 1

BLUE FOX TEKENT OVEREENKOMST MET MICROSOFT

Blue Fox Enterprises N.V. (Blue Fox) maakt bekend dat haar dochtermaatschappij Blue Fox PORINI de Fase 2-overeenkomst met Microsoft heeft getekend voor de commercialisering van de software die is ontwikkeld voor de textiel- en modebranche. Deze overeenkomst betekent een belangrijke mijlpaal voor Blue Fox, dat nu een volledige partner zal zijn in het Microsoft Dynamics Industry Solutions programma. Met het tekenen van deze overeenkomst wordt de in december 2005 begonnen ontwikkelingsfase afgesloten. Nadat half januari de eerste release werd gecertificeerd, zal deze door Blue Fox ontwikkelde softwareapplicatie nu aan de prijslijst van Microsoft worden toegevoegd als Microsoft Dynamics AX voor de textiel- en modebranche.
De software zal worden verspreid via een netwerk van gekwalificeerde Microsoft Certified Partners. Vanuit de markt is eerder al grote belangstelling getoond voor deze gecertificeerde softwareapplicatie, en Blue Fox PORINI verwacht dan ook reeds in de tweede helft van 2007 de eerste belangrijke verkopen in Europa en de VS te kunnen realiseren. Microsoft Dynamics Industry Solutions is een gestructureerde manier voor Microsoft om samen te werken met een zorgvuldig geselecteerde groep van Independent Software Vendors (ISV s) om Microsoft Dynamics AX te ontwikkelen voor een aantal specifieke sectoren. Met behulp van deze oplossingen wordt de reeds solide functionaliteit van Microsoft Dynamics AX vergroot en verbeterd en worden de door Microsoft Dynamics ondersteunde sectoren en bedrijfsfuncties uitgebreid. Via Microsoft Certified Partners kunnen producenten wereldwijde oplossingen inzetten die op plaatselijke behoeften zijn afgestemd en plaatselijk worden ondersteund.
De door Blue Fox PORINI voor de textiel- en modebranche ontwikkelde Microsoft Dynamics AX software bevat integrale end-to-end Enterprise Resource Planning (ERP). Dit maakt de software uitermate geschikt voor gebruik op corporate niveau, alsook ter ondersteuning van de dagelijkse productiewerkzaamheden in een fabrieksomgeving. Dankzij deze software wordt procesbeheersing flexibeler, waardoor voor gebruikers een concurrentievoordeel ontstaat. De applicatie is gebaseerd op bijna veertig jaar ervaring in softwareontwikkeling en biedt de best mogelijke oplossing doordat de wereldwijd bewezen oplossing Microsoft Dynamics AX wordt toegespitst op de specifieke behoeften van afnemers in de textiel- en modemarkt.