Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 23 juli 2007

AFKICKEN: TWEE MAANDEN LATER...

FILEMON BLIKT TERUG OP AFKICKPROCES KANDIDATEN MET THEMA-AVOND: AFKICKEN

Afgekickt of weer terug bij af? De tien kandidaten van het programma Afkicken gaan nog één keer terug naar de kazerne in Schaarsbergen. Samen met Filemon, familie en vrienden blikken ze terug op hun afkickproces tijdens de Thema-avond: Afkicken op donderdag 9 augustus van 20.30 uur tot 21.55 uur bij BNN op 3.

De kandidaten Orno (27), Mike (22), Maurice (22), Marino (30), Marianne (22), Marco (36), Dennis (21), Christina (23), Jasper (21) en Anneke (24) gingen in het programma Afkicken onder professionele begeleiding de strijd aan met hun verslaving. In de studio vertellen de ex-verslaafden aan Filemon hoe het ze is vergaan sinds ze uit de kliniek zijn. Zijn ze van hun wiet-, speed-, coke- of internetpornoverslaving af of zijn ze weer teruggevallen in hun oude gewoontes? Met reportages over het leven van de kandidaten wordt teruggekeken op de hoogtepunten van een maand lang afkicken en de periode erna. Hoe zag het leven van de kandidaten er de afgelopen twee maanden uit en hoe zien ze de toekomst voor zich?

Naast de kandidaten komen ook counselor Edy, psycholoog Heleen en verslavingsarts Henk van Cascade International aan het woord. Hoe kijken ze terug op de tijd in de kliniek en op de kandidaten?

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl